Τζόρτζεβιτς: «Περιμένω τους Τεόντοσιτς και Μαριάνοβιτς»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως θα περιμένει τους Μίλος Τεόντοσιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, πριν ανακοινώσει την αποστολή της Σερβίας για τους αγώνες με Ελλάδα και Εσθονία τον Σεπτέμβριο.
Θωμάς Ναλμπάντης
25/08/2018 • 12:08
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς
  • shares
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως θα περιμένει τους Μίλος Τεόντοσιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, πριν ανακοινώσει την αποστολή της Σερβίας για τους αγώνες με Ελλάδα και Εσθονία τον Σεπτέμβριο. Ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει ήδη στον Νίκολα Γιόκιτς για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις στις 13 και 16 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα. Η συμμετοχή των άλλων δυο ΝΒΑερ της Σερβίας θα κριθεί τις προσεχείς ημέρες, καθώς οι δυο τους θα υποβληθούν σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστούν στα συγκεκριμένα ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Τζόρτζεβιτς τόνισε: «Πήγαν στο LA για να τους εξετάσουν κάποιοι γιατροί. Θα μιλήσω με τους Κλίπερς την επόμενη εβδομάδα και θα ξέρουμε αν θα είναι διαθέσιμοι. Μετά από αυτό, θα ανακοινώσω τους 16 παίκτες για τα προσεχή παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας...
25/06/2019 • 11:28

Αστάθμητη παράμετρος στις εκλογές τα ποσοστά των "μικρών" κομμάτων

Το πρώτο μεγάλο στοίχημα στις επερχόμενες εθνικές εκλογές είναι εάν υπάρξει αυτοδυναμία για το πρώτο κόμμα. Υπάρχουν νέα δεδομένα καθώς πολλά κόμματα και πολτικοί συνδυασμοί σε σχέση με τις Ευρωεκλογές δεν θα είναι στη διαδικασία της 7ης Ιουλίου.