Τζόρτζεβιτς: «Περιμένω τους Τεόντοσιτς και Μαριάνοβιτς»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως θα περιμένει τους Μίλος Τεόντοσιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, πριν ανακοινώσει την αποστολή της Σερβίας για τους αγώνες με Ελλάδα και Εσθονία τον Σεπτέμβριο.
Θωμάς Ναλμπάντης
25/08/2018 • 12:08
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς
  • shares
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς τόνισε πως θα περιμένει τους Μίλος Τεόντοσιτς και Μπόμπαν Μαριάνοβιτς, πριν ανακοινώσει την αποστολή της Σερβίας για τους αγώνες με Ελλάδα και Εσθονία τον Σεπτέμβριο. Ο Σέρβος ομοσπονδιακός τεχνικός δεν υπολογίζει ήδη στον Νίκολα Γιόκιτς για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις στις 13 και 16 Σεπτεμβρίου, αντίστοιχα. Η συμμετοχή των άλλων δυο ΝΒΑερ της Σερβίας θα κριθεί τις προσεχείς ημέρες, καθώς οι δυο τους θα υποβληθούν σε εξετάσεις, για να διαπιστωθεί αν είναι σε θέση να αγωνιστούν στα συγκεκριμένα ματς.

Χαρακτηριστικά, ο Τζόρτζεβιτς τόνισε: «Πήγαν στο LA για να τους εξετάσουν κάποιοι γιατροί. Θα μιλήσω με τους Κλίπερς την επόμενη εβδομάδα και θα ξέρουμε αν θα είναι διαθέσιμοι. Μετά από αυτό, θα ανακοινώσω τους 16 παίκτες για τα προσεχή παιχνίδια».

Γράψτε το σχόλιο σας...
12/11/2018 • 08:34

Θράσος κι εγωισμός στο ματς του Μπόχουμ

Η Μπόχουμ και η Ντάρμσταντ ολοκληρώνουν την αγωνιστική στην 2η επαγγελματική κατηγορίας και τα χαρακτηριστικά τους μας οδηγούν σε πρόβλεψη για ένα παραγωγικό παιχνίδι

06/11/2018 • 16:34