Ευτυχισμένοι Γάλλοι, αισιόδοξοι Ιταλοί στη Νίκαια! (video)

Πιο έτοιμοι οι «τρικολόρ» έχοντας και το Μουντιάλ μπροστά τους νίκησαν με 3-1 στο φιλικό της Νίκαιας ενώ οι «Ατζούρι» έδειξαν αρκετά θετικά πράγματα μετά το στραπάτσο του αποκλεισμού τους από την διοργάνωση που ξεκινά σε δύο βδομάδες.

Η 3η συνεχόμενη νίκη της Γαλλίας επί της Ιταλίας – έστω και σε επίπεδο ενός αγώνα προετοιμασίας – καταγράφηκε στη Νίκαια σε μια αναμέτρηση όπου λίγο έως πολύ εξελίχθηκε όπως την περίμενε ο περισσότερος κόσμος.

Πιο έτοιμοι οι «τρικολόρ» έχοντας και το Μουντιάλ μπροστά τους ενώ οι «Ατζούρι» έδειξαν κάποια πράγματα από την διάθεση του Ρομπέρτο Μαντσίνι να τονώσει το ηθικό μετά το στραπάτσο του αποκλεισμού από την παγκόσμια ποδοσφαιρική φιέστα!

Το γρήγορο γκολ του Ουμιιτί στο 8ο λεπτό φανέρωσε την όρεξη των Γάλλων να δείξουν ύφος και πρεστίζ σε μια φάση όπου η αντίπαλη άμυνα προδόθηκε από την ανετοιμότητά της.

Στο 30ο λεπτό ο Άγγλος διαιτητής έδειξε πέναλτι σε.. αίσθηση επαφής του Μαντραγκόρα επί του Χερναντές. Η συμβολή του VAR στη φάση δεν άλλαξε την αρχική απόφαση του ρέφερι. Ο Γκριεζμάν ευστόχησε.. 

Επτά λεπτά αργότερα ο Μπαλοτέλι – από τους πιο καλούς της ομάδας του ίσως και γιατί έπαιζε στο τερέν όπου «εργάζεται» στην Ligue 1 – ελίχθηκε στα όρια της Γαλλικής άμυνας. Ο Τέϊλορ έδειξε φάουλ εκτός γραμμής. Παρέμεινε στο ίδιο και μετά την χρησιμοποίηση του VAR.
Μόνον που το ριπλέϊ μάλλον δικαιώνει περισσότερο τις γκρίνιες των Ιταλών οι οποίοι ζήτησαν πέναλτι!
Το φάουλ εκτέλεσε ο Μπαλοτέλι, όχι τόσο δύσκολα για τον τερματοφύλακα Λιορίς που όμως απέκρουσε ασθενώς κι ο Μπονούτσι από κοντά μείωσε σε 2-1.

Στο ίδιο μοτίβο και η επανάληψη όπου η Γαλλία είχε τον έλεγχο, η Ιταλία έκανε επιθέσεις με μεγαλύτερο ζήλο αναζητώντας την ισοφάριση χωρίς όμως την τύχη ή την ικανότητα να φτάσει σ’αυτή. Τουλάχιστον έτσι έδειξαν οι χαμένες ευκαιρίες των Μπαλοτέλι και Κιέζα.
Μια καλή αντεπίθεση έφερε τον Ντεμπελέ σε θέση να δείξει τις δικές του αρετές. Ο φορ της Μπαρτσελόνα με ένα ωραίο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 64ο λεπτό


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.