Ο Κατσαβάκης στο Novasports (vid)

Ο τεχνικός της Δόξα Δράμας Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Ο τεχνικός της Δόξα Δράμας Μάκης Κατσαβάκης μίλησε στην κάμερα της NOVA για τον αγώνα με την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Η Δόξα Δράμας έκλεισε το 2011 χωρίς να καταφέρει να πάρει νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ , μπροστά είναι δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ στην αρχή του 2012. Ο πρώτος στόχος είναι να πάρετε την νίκη απέναντι στην Ένωση;
Κοίταξε όπως είδατε και σήμερα το παλέψαμε το παιχνίδι, πιστεύω και με την ΑΕΚ θα κάνουμε το ίδιο. Αν προλάβουμε να έρθουν και κάποια παιδιά από μεταγραφές γιατί παίζουμε 3 του μηνός έχω την αίσθηση ότι θα παλέψουμε για κάτι καλύτερο. Από κει και πέρα η ΑΕΚ είναι ΑΕΚ όλοι ξέρουμε την δύναμή της αλλά αν θέλουμε να ελπίζουμε σε νίκη πρέπει να γίνουμε πολύ πιο επιθετικοί για να ανεβάζουμε το πρέσινγκ σε όλο το γήπεδο όπως κάναμε και με τον Άρη.

Στον Άρη υπήρχε το πάθος από τους παίκτες φαντάζομαι αυτό θα ζητήσετε και με την ΑΕΚ.
Παντού γιατί χωρίς πάθος και η Μπαρτσελόνα που έχει όλα αυτά τα καλά στοιχεία αν άφηνε το πάθος στα αποδυτήρια δεν είναι Μπαρτσελόνα. Καταλαβαίνετε ότι εμείς που έχουμε άλλες ατέλειες τεχνικές και τακτικές θα πρέπει να αντισταθμίσουμε αυτές με ένα  πρέσινγκ, με ένα τρέξιμο σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου.

Την ΑΕΚ πως την σκέφτεστε; Πως την έχετε κατά νου; Ποια είναι τα στοιχεία που θα δώσετε περισσότερη βαρύτητα;
Σίγουρα η ΑΕΚ απαρτίζεται από  νέα παιδιά κυρίως στο χώρο της επίθεσης, είναι μια ομάδα με ταχύτητα, θέλουμε ιδιαίτερη προσοχή να μπλοκάρουμε τα ατού της και σίγουρα να παίξουμε όσο γίνεται για γκολ. Πρέπει να κυνηγήσουμε το γκολ αυτός θα είναι ο στόχος μας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.