Κόροιβος: «Πανηγυρική δικαίωση»

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η Κηφισιά για τον αγώνα με τον Κόροιβο, με την ομάδα της Αμαλιάδας να κάνει λόγο για πανηγυρική δικαίωση.

Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση που είχε καταθέσει η Κηφισιά για τον αγώνα με τον Κόροιβο, με την ομάδα της Αμαλιάδας να κάνει λόγο για πανηγυρική δικαίωση. Συγκεκριμένα, στον αγώνα που είχε γίνει στο Ζηρίνειο στις 7 Νοεμβρίου για την 5η αγωνιστική της Basket League, ο Κόροιβος είχε επικρατήσει 61-60 της Κηφισιάς και παρά την ένσταση των γηπεδούχων διατηρεί τη νίκη. 

Η ομάδα των βορείων προαστίων κατέφυγε στο ΑΣΕΑΔ λόγω ενός λάθους της γραμματείας (με το σκορ στο 58-61 ο Γκίκας ευστόχησε σε δίποντο αλλά καταγράφηκε σαν τρίποντο), το οποίο στη συνέχεια διορθώθηκε, αλλά με μόλις 2’’ πριν το τέλος, η Κηφισιά όπως υποστήριξαν δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Παρόλα αυτά, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την ένσταση και ο Κόροιβος διατηρεί τη νίκη. 

Η ανακοίνωση του Κοροίβου: 

«Πανηγυρική δικαίωση για την ΚΑΕ Κόροιβος, καθώς το ΑΣΕΑΔ εκδίκασε την ένσταση που είχε καταθέσει η Νέα Κηφισιά και αποφάσισε να την απορρίψει. Μπορεί κάποιοι να προσπάθησαν να αμφισβητήσουν τη νίκη μας, όμως η αλήθεια έλαμψε για τα καλά και είναι αντιληπτό ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να παίζει με τον ιδρώτα και τα επιτεύγματα των αθλητών μας μέσα στο γήπεδο. Η ΚΑΕ Κόροιβος δικαιώθηκε πανηγυρικά, κατακτώντας πεντακάθαρα το ροζ φύλλο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.