Θέλει να πάρει το καλό εισιτήριο

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη, προκειμένου να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (19:00 Novasports3HD).

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Λεβαδειακό και θέλει τη νίκη, προκειμένου να τερματίσει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας (19:00 Novasports3HD). Οι “κιτρινόμαυροι” καλούνται να πάρουν τους τρεις βαθμούς, ώστε να εξασφαλίσουν το “καλό εισιτήριο” των προκριματικών του Europa League. Σε αντίθετη περίπτωση και αν χάσουν στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος, τότε θα κληθούν να ξεκινήσουν την ευρωπαϊκή τους περιπέτεια τη νέα σεζόν, από τον δεύτερο προκριματικό γύρο. Οι ημερομηνίες των συγκεκριμένων αγώνων είναι στις 11 και 18 Ιουλίου, ενώ του τρίτου προκριματικού γύρου στις 25 Ιουλίου και 1 Αυγούστου. 

Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν αναμένεται να δοκιμάσει την ενδεκάδα, που σκοπεύει να παρατάξει και στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδος. Εκτός αποστολής για να πάρουν ανάσες έμειναν οι Αλμπάνης, Τσόσιτς, Σιμόες και Μπακάκης, ενώ χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι Τσιγκρίνσκι και Λόπες. Ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με 4-2-3-1 στη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Ο Μπάρκας θα καθίσει στην εστία της Ένωσης, με τους Τσιγκρίνσκι και Σβάρνα να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Οι Γκάλο και Χουλτ θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Γαλανόπουλο και Άλεφ να αποτελούν το δίδυμο της μεσαίας γραμμής. Οι Μάνταλος, Μπακασέτας και Λιβάγια θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, πίσω από τον Πόνσε. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.