Αυξάνεται το salary cap το 2021

Το ΝΒΑ αποφάσισε να αυξήσει το salary cap των ομάδων στα 125 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη σεζόν, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερα συμβόλαια στους παίκτες.
Θωμάς Ναλμπάντης
17/09/2019 • 07:20
O Άνταμ Σίλβερ
  • shares
Το ΝΒΑ αποφάσισε να αυξήσει το salary cap των ομάδων στα 125 εκατομμύρια δολάρια την επόμενη σεζόν, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερα συμβόλαια στους παίκτες. Σύμφωνα με τον αμερικανικό Τύπο, η αύξηση αποφασίστηκε μετά την αντίστοιχη αύξηση στα έσοδα του ΝΒΑ από διαφημίσεις και τηλεοπτικά συμβόλαια.

Όπως αναφέρουν οι Αμερικάνοι, ένας από τους λόγους που λήφθηκε η απόφαση να γίνει η αύξηση το καλοκαίρι του 2021 είναι το γεγονός, πως αρκετά αστέρας του ΝΒΑ μένουν ελεύθερα τότε. Μεταξύ αυτών είναι οι Γιάννης Αντετοκούνμπο, Λεμπρόν Τζέιμς, Κάουι Λέοναρντ και Πολ Τζορτζ. Συγκριτικά με το salary cap που έχουν τώρα οι ομάδες στη διάθεσή τους, η αύξηση θα φτάσει τα 16 εκατομμύρια ευρώ. 
Γράψτε το σχόλιο σας...
16/10/2019 • 10:12

Δοκιμασία κορυφής στην Φουεναλαμπράδα

Με όποιο θετικό αποτέλεσμα η Σαραγόσα μένει απόψε μόνη στην 2η θέση της Segunda División. Δεν θα είναι εύκολο στην Φουεναλαμπράδα ΄όπου η γηπεδούχοι παραμένουν αήττητοι εντός έδρας σε επίσημα παιχνίδια εδώ και ένα χρόνο