Στο …παιχνίδι και ο δανεισμός

Ο Ασαϊντί αποτελεί μια περίπτωση που εξετάζουν στην ΑΕΚ, όπως σας αποκάλυψε το novasports.gr και στην Ένωση αναζητούν τρόπο για να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Ο Ασαϊντί αποτελεί μια περίπτωση που εξετάζουν στην ΑΕΚ, όπως σας αποκάλυψε το novasports.gr και στην Ένωση αναζητούν τρόπο για να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (23/12) ενημερωθήκατε από το novasports.gr σχετικά με την περίπτωση του Ουσάμα Ασαϊντί, την οποία εξετάζουν (μαζί με άλλες) οι άνθρωποι της ΑΕΚ για να ενισχύσουν την ομάδα στα άκρα της επιθετικής τριάδας και περισσότερο την δεξιά πτέρυγα. Μόνο εύκολο όμως δεν είναι το ενδεχόμενο να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα ο Μαροκινός επιθετικός, από τη στιγμή που δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Αλ Αχλί μέχρι το καλοκαίρι του 2018. 

Από τη στιγμή μάλιστα που η συγκεκριμένη ομάδα δαπάνησε ένα ποσό της τάξης των εφτά εκ. ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της, καταλαβαίνει κανείς ότι μόνο εύκολη δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η περίπτωση αυτή. Για τον λόγο αυτό στην ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο του δανεισμού με οψιόν αγοράς είτε το επόμενο καλοκαίρι, είτε μετά από έναν χρόνο, αφού και ο ίδιος ο Μαροκινός άσος επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.