Πάλι στον τελικό ο Ατρόμητος

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολλές ανατροπές, ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης (2-2) και πέρασε για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με πολλές ανατροπές, ο Ατρόμητος αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Αστέρα Τρίπολης (2-2) και πέρασε για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι δύο ομάδες τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Μπαρτολίνι στο 6′ και του Σκόνδρα στις καθυστερήσεις.

Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να ονειρευτούν οι κυανόλευκοι, καθώς στο έκτο λεπτό ο Μπαρτολίνι αντίκρισε σωστά την κόκκινη κάρτα για μαρκάρισμα πάνω στον Τάτο, ενώ εννιά λεπτά αργότερα, ο τελευταίος μετά από υπέροχη ενέργεια του Μήτρογλου, με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπαντή.

Ο Αστέρας Τρίπολης, αν και με παίκτη λιγότερο δεν κατέθεσε τα όπλα και στο 21′ κατάφερε να ισοφαρίσει. Ο Γιαννούλης βρήκε την μπάλα και τα πόδια του Ναβάρο, ο Κάκος έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα και ο Ροτζέριο Μάρτινς από τα 11 βήματα νίκησε τον Ιτάνζ και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Το σύνολο του Δώνη έχοντας το προβάδισμα για την πρόκριση είχε δώσει χώρο στους Αρκάδες, με σκοπό να “χτυπήσει” στην αντεπίθεση και να πιάσει απροετοίμαστη την αντίπαλη άμυνα, από την οποία έλειπε ο ηγέτης της, ωστόσο αντί αυτού ο Ατρόμητος ήταν αυτός που δεχόταν την πίεση και μάλιστα στο 40′ ο Ράγιος μετά από ατομική προσπάθεια έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Ο Αστέρας Τρίπολης τιμώρησε τους φιλοξενούμενους για την κακή τους αγωνιστική εικόνα  και στο 47′ πέτυχε την ολοκληρωτική ανατροπή, αν και με παίκτη λιγότερο. Ο Φυτανίδης δεν συννενοήθηκε  μαζί με τον Ιτάνζ, ο πρώτος αντί να την αφήσει για τον Γάλλο τερμάτοφύλακα έδιωξε προς τα πίσω με το κεφάλι και με τον ίδιο τρόπο ο Ναβάρο την έστειλε στα ανυπεράσπιστα δίχτυα.

Ο Δώνης βλέποντας την ομάδα του να μην μπορεί να βγάλει φάσεις, απέσυρε τον Γιαννούλη από το παιχνίδι και πέρασε τον Επστάιν, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να κάνει πιο δημιουργικό τον Ατρόμητο. Η δεύτερη διορθωτική κίνηση από τον προπονητή του Ατρομήτου δεν άργησε και ο Πίτου Γκαρσία πήρε τη θέση Ιγκλέσιας. Μάλιστα ο Αργεντινός λίγα λεπτά αργότερα έβγαλε σε θέση βολής τον Μήτρογλου, αλλά ο τελευταίος από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ. Στο 66′ Ο Τάτος παραλίγο να πετύχει και δεύτερο γκολ στο ματς, όμως, ο Χουανίτο με τάκλιν του πήρε την μπουκιά από το στόμα.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε δημιουργήσει δύο ζώνες άμυνας με σκοπό να κρατήσει το υπέρ του 2-1 και το είχε πετύχει. Οι Αρκάδες όποτε μπορούσαν έφευγαν στην αντεπίθεση, αλλά κυρίως είχαν επικεντρωθεί στα αμυντικά τους καθήκοντα. Ο Πουλίδο, ωστόσο έκανε το λάθος και έδωσε την ευκαιρία στον Μήτρογλου να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο αμυντικός των γηπεδούχων γύρισε με το κεφάλι προς τον Μπαντή, αλλά ο Μήτρογλου κατάλαβε την πρόθεση του αντιπάλου του, έγινε κάτοχος της μπάλας και με σουτ ισοφάρισε σε 2-2 στο 71′.

Ο Σάκης Τσιώλης στο 78′ έριξε στη… μάχη τον Φρανκού στη θέση του Ροτζέριο Μάρτινς για να τονώσει την επίθεση της ομάδας του, όμως οι παίκτες του Ατρομήτου έμαθαν από τα λάθη τους στο πρώτο ημίχρονο και πρόσεξαν να μην δεχθούν άλλο τέρμα.

Το 2-2 έμεινε μέχρι το τέλος και οι φιλοξενούμενοι πανηγύρισαν την πρόκριση τους για δεύτερη σερί σεζόν στον τελικό του Κυπέλλου.

Γήπεδο: Τρίπολης
Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας)
Βοηθοί: Τάτσης (Ηπείρου), Γούκος (Ηπείρου)

Αστέρας Τρίπολης (Σάκης Τσιώλης): Μπαντής, Τσαμπούρης, Μπαρτολίνι, Πουλίδο (86΄ Σολάκης), Πιπίνης, Ουσέρο, Χουανίτο, Ναβάρο, Ράγιος, Ροτζέριο (78΄ Φρανκού), Περόνε (63΄ Μπρέσκα)

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Τόμας, Γιαννούλης (53΄ Επστάιν), Σφακιανάκης (71΄ Σφακιανάκης), Ιγκλέσιας (59΄ Πίτου Γκαρσία), Δημούτσος, Μπρίτο, Τάτος, Μήτρογλου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.