Διευκρινήσεις για τον Βγενόπουλο

Ανακοίνωση με την οποία δίνει διευκρινήσεις για την στάση του Ανδρέα Βγενόπουλου, εξέδωσε ο σύλλογος παλαιμάχων Παναθηναϊκού.

Ανακοίνωση με την οποία δίνει διευκρινήσεις για την στάση του Ανδρέα Βγενόπουλου, εξέδωσε ο σύλλογος παλαιμάχων Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ο μέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως θα βάλει χρήματα εφόσον αναλάβουν τη διοίκηση οι παλαίμαχοι και όχι μόνο αν βάλουν όλοι οι μέτοχοι χρήματα.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Εκ παραδρομής χθες στην ανακοίνωσή μας αναφέραμε ότι ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος μας είπε ότι θα βάλει χρήματα στον Παναθηναϊκό μόνο εάν βάλουν και οι άλλοι μέτοχοι. Ο κ. Βγενόπουλος, όπως άλλωστε τοποθετήθηκε και στη δική του ανακοίνωση, μας είπε ότι εάν αναλάβουμε τη διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα έχουμε από εκείνον την οικονομική στήριξη που του αναλογεί και στην αποφασισθείσα αλλά και σε οποιαδήποτε μελλοντική αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Προφανώς το λάθος μας αυτό δεν ήταν σκόπιμο και δεν έχουμε καμία πρόθεση ούτε να υποβαθμίσουμε την προσφορά του στον Παναθηναϊκό, ούτε τις προσπάθειες που καταβάλει την περίοδο για τη σωτηρία της ομάδας.

Ο πρόεδρος,

Βασίλης Κωνσταντίνου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.