Χριστοβασίλης: «Ανέλπιστη νίκη στην Τούμπα»

Εμφανώς ικανοποιημένος με την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Χριστοβασίλης.

Εμφανώς ικανοποιημένος με την εκτός έδρας νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα επί του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Γιώργος Χριστοβασίλης. Ο πρόεδρος της ομάδας των Ιωαννίνων, τόνισε πως η νίκη επί του «Δικέφαλου» του Βορρά ήταν ανέλπιστη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στον Άγγελο Αναστασιάδη. Ο Χριστοβασίλης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107,4».

Αρχικά, τόνισε: «Ήταν ανέλπιστο το αποτέλεσμα. Ήταν κάτι που μας έβγαλε από τη δύσκολη θέση και νομίζω θα σώσουμε την κατηγορία φέτος. Μαθηματικά δεν έχουμε τελειώσει ακόμα. Χρειαζόμαστε άλλους δύο βαθμούς. Ένα τέτοιο παιχνίδι με έναν τέτοιο μεγάλο αντίπαλο σου δίνει μεγάλη ικανοποίηση. Υπήρχε αγωνία σε όλο τον αγώνα. Προηγηθήκαμε 2-0 αλλά ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε να ισοφαρίσει με τις ευκαιρίες που είχε. Όπως λέει και ο προπονητής μας, βοήθησε η Παναγία και όλα εντάξει».

Και συμπλήρωσε: «Έχει μεγάλο βαθμό σε αυτήν την επιτυχία. Είναι ένας έμπειρος προπονητής και αυτό έχει αναγνωριστεί από όλο τον κόσμο. Μετά από ένα χρονικό διάστημα που χρειάστηκε να προσαρμοστεί, τον τελευταίο ενάμιση μήνα πήραμε τρία εκτός έδρας αποτελέσματα που μας έφεραν στη θέση που είμαστε σήμερα».

Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα τόνισε: «Υπάρχει κάποιο άγχος. Έχει αλλάξει και πολύ ο ΠΑΟΚ. Ίσως να είναι καλύτερο αυτό γιατί βλέπουμε νεαρά παιδιά και πρέπει να στραφούμε όλοι σε αυτό. Ίσως για 1-2 χρόνια να πέσει η στάθμη του ποδοσφαίρου αλλά στο μέλλον μπορεί να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Με αυτήν τη σκέψη θα πάμε και εμείς, με αρκετούς Έλληνες παίκτες και με ομάδα που να έχει βάθος χρόνου. Νομίζω πως πρέπει όλες οι ομάδες να μπουν σε αυτή τη λογική. Θα δείξει αν θα συνεχίσει ο Αναστασιάδης. Θα αποφασίσει αυτός αν θα συνεχίσει. Θα πρέπει να περιμένουμε να τελειώσουμε να δούμε πως το βλέπει και ανάλογα με ότι θέλει ο ίδιος να δούμε αν θα συνεχίσουμε ή όχι. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ θα πάρει τη δεύτερη θέση. Ο ΠΑΟ είναι σε δύσκολη κατάσταση και νομίζω ότι ο ΠΑΟΚ δε θα δυσκολευτεί να πάρει τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.