Ιτούδης: Πολλά… καρύδια ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης άκουσε ουκ ολίγα όταν έχασε το τελευταίο σουτ της αναμέτρησης της περασμένης Τρίτης στο Τελ Αβίβ και μετά την εμφάνιση του την Πέμπτη, ο Δημήτρης Ιτούδης επεσήμανε ότι ο διεθνής γκαρντ επέδειξε τη... δυναμικότητα που χρειαζόταν και είχε πολύ καλή απόδοση. «Θέλω να επισημάνω πως ο Νικ Καλάθης πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση, μία εμφάνιση με πολλά... καρύδια», ήταν τα λόγια του.

Ο Νικ Καλάθης άκουσε ουκ ολίγα όταν έχασε το τελευταίο σουτ της αναμέτρησης της περασμένης Τρίτης στο Τελ Αβίβ και μετά την εμφάνιση του την Πέμπτη, ο Δημήτρης Ιτούδης επεσήμανε ότι ο διεθνής γκαρντ επέδειξε τη… δυναμικότητα που χρειαζόταν και είχε πολύ καλή απόδοση.

«Θέλω να επισημάνω πως ο Νικ Καλάθης πραγματοποίησε μία εκπληκτική εμφάνιση, μία εμφάνιση με πολλά… καρύδια», ήταν τα λόγια του.

Ο συνεργάτης του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς αναφερόμενος στο παιχνίδι της Πέμπτης και στην επικράτησητου Παναθηναϊκού επί της Μακάμπι που έκανε το 2-2 στο σκορ των προημιτελικών της Ευρωλίγκα, ότι «ήταν μία πάρα πολύ μεγάλη νίκη, ήταν πολύ δύσκολο για εμάς. Είχαμε χάσει στην έδρα μας και στο πρώτο ματς στο Ισραήλ και χρειαζόμασταν μόνο νίκη την Πέμπτη (29/3) για να μείνουμε ζωντανοί στο κυνήγι της πρόκρισης».

Τι έκαναν οι «πράσινοι» και τα κατάφεραν; «Δουλέψαμε πολύ στον τομέα της ψυχολογίας, οι παίκτες έκαναν καταπληκτική δουλειά, έπαιξαν καταπληκτικό μπάσκετ και φτάσαμε σε μία σπουδαία νίκη».

Πάντως, επεσήμανε πως «δεν έχουμε τελειώσει όμως ακόμα, καθώς χρειαζόμαστε μία ακόμα νίκη για να πάρουμε την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ».
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.