Μοίρασαν χαμόγελα οι παίκτες του ΠΑΟΚ

Τους μικρούς ήρωες της ζωής που νοσηλεύονται στην Παιδοογκολογική Πτέρυγα και στην Γ’ Παιδιατρική Κλινική (Μονάδα Κυστικής Ίνωσης Ανηλίκων) του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς , Γιάννης Μυστακίδης , Μάριν Λέοβατς και Νίκος Μελίσσας , μοιράζοντας πολλά χαμόγελα.

Τους μικρούς ήρωες της ζωής που νοσηλεύονται στην Παιδοογκολογική Πτέρυγα και στην Γ’ Παιδιατρική Κλινική (Μονάδα Κυστικής Ίνωσης Ανηλίκων) του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης επισκέφτηκαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ Στέλιος Μαλεζάς , Γιάννης Μυστακίδης , Μάριν Λέοβατς  και Νίκος Μελίσσας , μοιράζοντας πολλά χαμόγελα. 

Οι μικροί  φίλοι της ομάδας πέρασαν λίγα λεπτά ξεγνοιασιάς με τους αγαπημένους τους παίκτες, οι οποίοι τους μοίρασαν δώρα, συνομίλησαν μαζί τους και βγήκαν πολλές φωτογραφίες.

Οι γονείς των παιδιών καθώς και οι γιατροί που βρίσκονται καθημερινά στο πλευρό των παιδιών, εξήγησαν πως η χαρά που τους προσφέρουν οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι τεράστια και τους δίνει δύναμη στον καθημερινό και δύσκολο αγώνα τους για τη ζωή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.