Κλωτσάνε Χιμένεθ, Ντατόμο

Κλωτσάει ο Μανόλο Χιμένεθ στο νέο διακανονισμό που του έχει προτείνει η ΑΕΚ σχετικά με τα οφειλόμενα της ΠΑΕ προς αυτόν.

Κλωτσάει ο Μανόλο Χιμένεθ στο νέο διακανονισμό που του έχει προτείνει η ΑΕΚ σχετικά με τα οφειλόμενα της ΠΑΕ προς αυτόν. Η ΑΕΚ πρότεινε στον Χιμένεθ να πληρωθεί άμεσα ένα μέρος του ποσού που του οφείλεται και το υπόλοιπο να το πάρει τον Μάιο.

Ο Ισπανός αρνήθηκε και τόνισε πως θα αποσύρει την προσφυγή του, μόνο σε περίπτωση που εξοφληθεί πλήρως μέσα στο προσεχές διάστημα. Στον πρώτο διακανονισμό που είχε κάνει ο Χιμένεθ με την ΠΑΕ προβλεπόταν πρόστιμο αν δεν τηρηθούν οι ημερομηνίες.

Οι ημερομηνίες δεν τηρήθηκαν και το χρέος προς τον Ισπανό προπονητή μεγάλωσε.το ποσό, έχει φτάσει πλέον τις 590.000 ευρώ. Από αυτά τα χρήματα, οι 500.000 ευρώ είναι για τον Χιμένεθ και τα υπόλοιπα για τους συνεργάτες του. Παράλληλα, εκκρεμεί και η αμοιβή του εκπροσώπου του Χιμένεθ, η οποία είναι 60.000 ευρώ.

Σκληρή στάση κρατάει και ο Κλαούντιο Νταντόμο ο οποίος διεμήνυσε μέσω του εκπροσώπου του ότι δεν δέχεται την πρόταση της ΑΕΚ για νέο διακανονισμό των οφειλών του και περιμένει άμεσα το ποσό των 120.000 ευρώ που του οφείλουν βάσει του συμβολαίου του.

Επειδή μάλιστα η ΑΕΚ δεν τήρησε τις ημερομηνίες καταβολής τους απαιτεί να εισπράξει και το πρόστιμο ύψους 70.000 ευρώ που προβλέπεται στην περίπτωση της καθυστέρησης, ανεβάζοντας το συνολικό χρέος της ΑΕΚ στις 190.000 ευρώ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.