Επιμένει για τον Σα η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Ορλάντο Σα από τη Ρέντινγκ και έχει νέα σειρά επαφών με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας.

Η ΑΕΚ δεν εγκαταλείπει τις προσπάθειες για την απόκτηση του Ορλάντο Σα από τη Ρέντινγκ και έχει νέα σειρά επαφών με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας. Ο Πορτογάλος επιθετικός αποτελεί τον πρώτο στόχο της Ένωσης για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης και σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ιθύνοντες της ομάδας είναι αποφασισμένοι να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια, για να τον ντύσουν στα κιτρινόμαυρα.

Η αγγλική ομάδα από την πλευρά της, προτιμάει να τον πουλήσει ή να τον παραχωρήσει με ενοίκιο στους ενδιαφερομένους. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη υπόθεση, η ΑΕΚ θα κινηθεί για την απόκτηση ενός επιθετικού, ο οποίος θα αποτελέσει εναλλακτική λύση, πίσω από τους Αραβίδη και Τζεμπούρ. Οι Ραμίρο Κόστα της Τίργκου Μούρες και Ρότζερ Μάρτι της Λεβάντε, βρίσκονται στη σχετική λίστα.

Από εκεί και πέρα, η Ένωση φέρεται να εξετάζει διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής. Οι «κιτρινόμαυροι» φέρονται να έχουν εντάξει στη λίστα τους, τα ονόματα των Ούκρα, Σλάβομιρ Πέσκο και Αλβάρο Βαντίγιο. Τέλος, στο θέμα του κεντρικού αμυντικού δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη, καθώς έχει αποφασιστεί να αποχωρήσει ο Θέσαρ Άρθο, μόνο αν φτάσει στα γραφεία της ΑΕΚ, κάποια αξιόλογη πρόταση. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.