Συνεχίζεται το σαφάρι από τον Άρνεσεν

Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να συνεχίζει την αναζήτηση ενός επιτελικού μέσου, ο οποίος θα κληθεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, στο υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου.

Ο Φρανκ Άρνεσεν φέρεται να συνεχίζει την αναζήτηση ενός επιτελικού μέσου, ο οποίος θα κληθεί να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ, στο υπόλοιπο της εφετινής αγωνιστικής περιόδου. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Δανός τεχνικός διευθυντής έχει στρέψει την προσοχή του στην αγορά του εξωτερικού και θέλει να βρει κάτι εξαιρετικό, έτσι ώστε να δώσει άμεσα λύσεις στον ΠΑΟΚ. Ο Ιγκόρ Τούντορ έχει εισηγηθεί την απόκτηση ενός δημιουργικού μέσου, καθώς θεωρεί πως στον συγκεκριμένο τομέα, οι «ασπρόμαυροι» έχουν προβλήματα. 

Τα ίδια δημοσιεύματα υπογραμμίζουν πως αν δε βρεθεί κάτι εξαιρετικό, τότε δύσκολα θα γίνει κάποια κίνηση για την απόκτηση ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση, παρότι ο Κροάτης τεχνικός έχει ζητήσει να αποκτηθεί ένας ποδοσφαιριστής άμεσα. Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει τη συγκατάθεσή του να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ, μόνο με παίκτες, που θα ανεβάσουν το επίπεδο του ΠΑΟΚ. 

Από εκεί και πέρα, ο ισχυρός άνδρας του «Δικέφαλου» του Βορρά φέρεται να ήρθε σε συμφωνία με τον Πάνο Καμμένο για την αξιοποίηση του περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου της Τούμπας. Η συγκεκριμένη έκταση ανήκει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας και σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Υπουργός συμφώνησε να παραχωρηθεί με ενοικίαση η έκταση στον ΠΑΟΚ, για τα επόμενα είκοσι χρόνια.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.