Έντονη ανησυχία για την καθυστέρηση

Προβληματισμό και ανησυχία έχει φέρει στις τάξεις τω μελών του ΔΣ της ΑΕΚ, οι συνεχόμενες καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς της ΠΑΕ, από τον άγνωστο επενδυτή.

Προβληματισμό και ανησυχία έχουν φέρει στις τάξεις των μελών του ΔΣ της ΑΕΚ, οι συνεχόμενες καθυστερήσεις στην καταβολή των χρημάτων στους λογαριασμούς της ΠΑΕ, από τον …άγνωστο επενδυτή. Αρχικά, ο Ανδρέας Δημητρέλος είχε ενημερώσει το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, πως τα χρήματα θα μπουν έως τις 13:00 την Τετάρτη, μεταφέροντας την πληροφόρηση που είχε από την πλευρά του επενδυτή. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της ΑΕΚ επικοινώνησε με τα μέλη του ΔΣ και ενημέρωσε πως τα χρήματα θα μπουν τελικά το αργότερο μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής. Με΄νέα ενημέρωση βέβαια, την Πέμπτη, έγινε γνωστό ότι η προθεσμία ισχύει μέχρι τις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Αυτή η καθυστέρηση ανησυχεί τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, τα οποία τονίζουν πως αφού τα χρήματα είναι διαθέσιμα να μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ, τότε γιατί υπάρχει καθυστέρηση. Οι  ιθύνοντες της Ένωσης φοβούνται μην επιβεβαιωθεί το σενάριο που θέλει την ομάδα να χάνει τις ημερομηνίες της UEFA και να οδηγείται στην πτώχευση, κάτι που σημαίνει ότι θα προχωρήσει το απευκτέο σενάριο για αγορά ΑΦΜ από ομάδα της football league. Τα περισσότερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου δε θέλουν καν να σκέφτονται το ενδεχόμενο πτώχευσης.

Από εκεί και πέρα, η πρόταση του φερόμενου επενδυτή είναι 10.250.000 ευρώ για το 51% των μετοχών της ΠΑΕ ΑΕΚ. Τα δύο εκατομμύρια θα μπουν άμεσα, προκειμένου να ρυθμιστεί το θέμα με την UEFA, ως ταμειακή διευκόλυνση και θα μετοχοποιηθούν στην επόμενη Γ.Σ. Αν προχωρήσει η συγκεκριμένη συμφωνία τα υπόλοιπα χρήματα (8.250.000) θα μπουν στην ΠΑΕ μέσω της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Οι ιθύνοντες της ΑΕΚ κρατούν επιφυλάξεις για την συγκεκριμένη πρόταση, καθώς δεν ξέρουν ποιος βρίσκεται πίσω από αυτή. Το θετικό είναι ότι, έτσι κι αλλιώς για να προχωρήσει η υπόθεση θα πρέπει πρώτα να την εγκρίνει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, αν και μέχρι τότε είναι δεδομένο ότι θα έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα στοιχεία του υποψήφιου επενδυτή.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.