Την άκρη του νήματος

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές του για να βρει χρήματα ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επιδιώξει να έχει σήμερα (19/3) επαφή με τους δέκα πρώην και νυν μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές του για να βρει χρήματα ο Ανδρέας Δημητρέλος θα επιδιώξει να έχει σήμερα (19/3) επαφή με τους δέκα πρώην και νυν μετόχους της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της Ένωσης θέλει να ανιχνεύσει τις προθέσεις του σχετικά με το ποιοι θα συνεισφέρουν- και πόσα- στον “έρανο” για να αποφύγει η ομάδα τον πέλεκυ της  UEFA.

Η τακτική που ακολουθούν έως τώρα οι μέτοχοι είναι να κοιτάζουν ο ένας τον άλλο και να λένε «θα βάλω χρήματα, αν βάλουν και οι υπόλοιποι». Μια φημολογία που αναπτύχθηκε χτες πως ο Δημητρέλος είχε υπογράψει προσύμφωνο για την παραχώρηση του 40% των μετοχών του συλλόγου έναντι 2 εκατ. ευρώ διαψεύστηκε κατηγορηματικά από τον ίδιο.

Στον αγωνιστικό τομέα ο Νίκος Κωστένογλου καλείται να βρει λύσεις στις απουσίες βασικών παικτών του. Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος έφτασε τις δέκα και θα απουσιάσει σε δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια (Παναιτωλικός, Κέρκυρα, ΠΑΣ Γιάννινα, Ατρόμητος) του «Δικεφάλου». 

Η απουσία του “Λύμπε” έρχεται να προστεθεί στις άλλες που θα έχει η ΑΕΚ στα επόμενα παιχνίδια: Βάργκας (με Παναιτωλικό), Καράμπελας (με Παναιτωλικό, Κέρκυρα), Γεωργέας (με Κέρκυρα) και Μανωλάς (με Κέρκυρα, Γιάννινα).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.