Νίκη με… υπογραφή Λιόση

Το γκολ του Αντώνη Λιόση στο 31' της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Επανομής αποδείχθηκε αρκετό για να χαρίσει στον Ηρακλή Ψαχνών τη δεύτερη διαδοχική νίκη του μετά το «διπλό» με τον Εθνικό Αστέρα.

Το γκολ του Αντώνη Λιόση στο 31′ της αναμέτρησης με την Αναγέννηση Επανομής αποδείχθηκε αρκετό για να χαρίσει στον Ηρακλή Ψαχνών τη δεύτερη διαδοχική νίκη του μετά το «διπλό» με τον Εθνικό Αστέρα.
Η ομάδα του Γιώργου Φοιρού, που καταβάλει προσπάθεια για να παραμείνει στην κατηγορία, πρόσθεσε τρεις πολύτιμους βαθμούς στη συγκομιδή της και παράλληλα υποχρεώσε τους Θεσσαλονικείς στην τέταρτη διαδοχική εκτός έδρας ήττα.
Ο Ηρακλής σαφώς ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες. Η υπεροχή της ομάδας της Εύβοιας απέδωσε, τελικά, καρπούς στο 31′ με ατομική ενέργεια και σουτ του Λιόση.
Στην επανάληψη, οι αλλαγές του Αλέκου Βοσνιάδη, που έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Ναλμπάντη και Ασλανίδη, βοήθησαν την Αναγέννηση. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε αισθητά την απόδοσή της και πίεσε τον αντίπαλό της αλλά δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ Τόλιο, που όποτε χρειάστηκε δήλωσε «παρών».
Έτσι, ο Ηρακλής διατήρησε ως το τέλος τη νίκη, που είναι πολύτιμη.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ (Γιώργος Φοιρός): Τόλιος, Ζουλιώτης, Πλάτανος, Γιώτας, Γκοτοβός, Λιόσης (87′ Δελήμπασης), Μπακομήτρος, Σέγκος, Αλεξάντροβιτς (75′ Σανόκο), Ντελέκος (90′ Τσοκάνης), Θάνος.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΠΑΝΟΜΗΣ (Αλέκος Βοσνιάδης): Φιρινίδης, Παγώνης, Μπεχλιβανίδης, Καρλάο, Κουρδάκης, Γεωργιάδης (68′ Τράκις), Κουλίδης (46′ Ναλμπάντης), Γκέσιος, Γεωργίου (46′ Ασλανίδης), Μπεκιάρης, Καραγιάννης.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.