10 ευρώ η είσοδος και με Παναχαϊκή

Τη συμπαράσταση του κόσμου στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή ζητά η διοίκηση του Πανθρακικού, που θα διατηρήσει τη γενική είσοδο στα δέκα ευρώ, ενώ θα διαθέσει και εισιτήρια σε ανέργους, όπως έκανε και στον αγώνα της Τετάρτης με τον Πλατανιά.

Τη συμπαράσταση του κόσμου στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή ζητά η διοίκηση του Πανθρακικού, που θα διατηρήσει τη γενική είσοδο στα δέκα ευρώ, ενώ θα διαθέσει και εισιτήρια σε ανέργους, όπως έκανε και στον αγώνα της Τετάρτης με τον Πλατανιά.

Από τον σύλλογο Κομοτηνής εξεδόθη την Παρασκευή ανακοίνωση με την οποία γίνονται γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία των εισιτηρίων.
Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της, ότι από το απόγευμα της Παρασκευής 16 Μαρτίου τίθενται σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για την αναμέτρηση που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου και ώρα 15:00, μεταξύ του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ και της Παναχαϊκής. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια της 20ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, στο Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής.

Η πώληση των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί και το Σάββατο 17 Μαρτίου (ώρες 10:00 – 14:00) από τα γραφεία της ΠΑΕ (Ηροδότου 28, Κτίριο Β’) καθώς και από το εκδοτήριο του γηπέδου (15:00 – 18:00).
Την μέρα του αγώνα το εκδοτήριο θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους από τις 12:00.
Η εν λόγω αναμέτρηση είναι ιδιαίτερη σημαντική, όπως και οι υπόλοιπες μέχρι την λήξη του μαραθωνίου της Football League για την ομάδα της πόλης μας. Οι παίχτες του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ αναγνωρίζοντας την προσπάθεια των φιλάθλων μέχρι τώρα, αναμένουν την ίδια στήριξη και να αποτελέσουν τον 12ο παίχτη το μεσημέρι της Κυριακής ώστε να πανηγυρίσουμε ακόμη μια νίκη στο κάστρο μας.

Η διοίκηση του ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, γνωρίζοντας τις οικονομικές και όχι μόνο δυσκολίες που υπάρχουν στην περιοχή μας αλλά και την κρισιμότητα της συνάντησης όρισε γενική είσοδο 10? όπως στο παιχνίδι με τον Πλατανιά Χανίων.
Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ θα διαθέσει από τα γραφεία της, το Σάββατο 17 Μαρτίου, 50 εισιτήρια σε ανέργους. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας καθώς και της κάρτας ανεργίας.  Θυμίζουμε πως η είσοδος για όλους τους μαθητές έως 14 ετών είναι δωρεάν.

Τέλος, μετά από σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ροδόπης αποφασίστηκε:
Στο γήπεδο δεν θα επιτραπεί εισαγωγή πανό πλακάτ ή άλλων αντικειμένων που το περιεχόμενο τους προσβάλει τον εθνικό ύμνο, έχουν αντιεθνικό, υβριστικό ή ρατσιστικό περιεχόμενο.
Κατά την είσοδο των φιλάθλων η σωματική έρευνα θα είναι ενδελεχής και σχολαστική και σε κάθε περίπτωση κατοχής απαγορευμένων αντικειμένων (πυροτεχνημάτων, βεγγαλικών, κροτίδων κτλ) θα εφαρμόζεται αυστηρά η νομοθεσία».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.