Υπόμνημα σταθερών θέσεων …

Και ο ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα το πρωί το δικό του υπόμνημα για την ολοκλήρωση της έφεσης αναφορικά με την πρωτόδικη απόφαση των συμβάντων στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Και ο ΠΑΟΚ κατέθεσε σήμερα το πρωί το δικό του υπόμνημα για την ολοκλήρωση της έφεσης αναφορικά με την πρωτόδικη απόφαση των συμβάντων στον εντός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ.

Σημείο αναφοράς η σταθερότητα στις θέσεις που εκφράστηκαν εξ αρχής και πιο συγκεκριμένα για την απόλυτη ευθύνη του διαιτητή της αναμέτρησης και τις ασάφειες που ακολούθησαν στις ενέργειές του, όπως επίσης και στην καταγραφή των γεγονότων στο φύλλο αγώνα για τα τεκταινόμενα στον αγωνιστικό χώρο αλλά και σ’ αυτόν των αποδυτηρίων. 

Προς επίρρωσιν των ισχυρισμών της η ΠΑΕ, είχε ζητήσει να ληφθεί υπ’ όψιν από τους δικαστές ολόκληρο το βίντεο ασφαλείας, παραθέτοντας ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα ολίγων λεπτών που επικέντρωνε σε στιγμιότυπα τα οποία αντέκρουαν τους βασικούς ισχυρισμούς της αντίδικης πλευράς. Αυτά σε μια μέρα που προηγήθηκε και η ανακοίνωση της Ενωσης Εισαγγελέων και Δικαστών που μεταξύ πολλών άλλων κάνει λόγο για «χυδαίες αναφορές στην προσωπική ζωή δικαστικών λειτουργών είτε κατασκευάζουν φανταστικά σενάρια συνομωσίας που εμπλέκουν Προέδρους Πρωτοδικών, Αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου μέχρι και τον Πρόεδρο του Ανωτάτου Δικαστηρίου! Πέρα από τη φαιδρότητα τέτοιων δημοσιευμάτων και το αστήρικτο των αναφορών θα πρέπει να γίνει πλήρως κατανοητή η στόχευση που επιδιώκεται».

Η σταθερότητα των εξ αρχής εκπεφρασμένων απόψεων, είναι αυτή που υποστηρίζει το αίσθημα του δικαίου που έχουν οι άνθρωποι της ομάδας και βάσει αυτού θα πορευθούν μέχρι τέλους.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.