Αλεξανδρής: «Έχουμε πάθος για τη νίκη»

Αισιόδοξος πως ο Άρης θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της Τετάρτης, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής.

Αισιόδοξος πως ο Άρης θα καταφέρει να πάρει τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, στο ντέρμπι της Τετάρτης, εμφανίστηκε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής. Ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως ενδεχόμενη νίκη στην αναμέτρηση του «Αλεξανδρείου» θα δώσει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα του, εν όψει της συνέχειας. Ο Αλεξανδρής μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Nova ΣΠΟΡ FM». Αναλυτικά δήλωσε:

Για την αγωνιστική άνοδο στην οποία βρίσκεται η ομάδα: «Μας δόθηκε η ευκαιρία τώρα που σταμάτησαν οι ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις να δουλέψουμε σε κομμάτια του παιχνιδιού μας που χρειαζόμασταν βελτίωση. Δεν είχαμε το χρόνο, είχαμε δύσκολα ματς και πολλά ταξίδια. Τώρα τα παιδιά είναι πιο ξεκούραστα είναι και νέα και το πρόσωπο που δείξαμε στα δύο τελευταία παιχνίδια είναι πολύ ενθαρρυντικό».

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη (14/03): «Κυνηγούσαμε με πολύ μεγάλο πάθος τα δύο τελευταία αποτελέσματα, γιατί για να μας βοηθήσει ο κόσμος του Άρη, πρέπει να έχει και αυτός καλή ψυχολογία. Υπάρχει ένας γενικός ξεσηκωμός και ενθουσιασμός και μέσα στην ομάδα και από τον κόσμο, που περιμένουμε να γεμίσει το Παλέ και να μας δώσει την έξτρα ώθηση για τη νίκη».

Για τη σημασία του ντέρμπι και το στόχο της ομάδας: «Αυτά τα παιχνίδια έχουν έναν ιδιαίτερο αντίκτυπο και βαρύτητα για τον κόσμο και την κοινωνία της Θεσσαλονίκης. Υπάρχει αντιπαλότητα από χρόνια σε όλα τα αθλήματα και θα είναι καλό και για εμάς και για τον κόσμο να κερδίσουμε. Εμείς θέλουμε τη νίκη όμως και γιατί έχουμε στόχο έξι σερί νίκες, ώστε να έχουμε ελπίδες να κατακτήσουμε την έκτη θέση στην κανονική περίοδο. Γι’ αυτό θα παλέψουμε».

Για την πορεία του Άρη στο Eurocup: «Οι εμπειρίες ήταν πολύτιμες και το γεγονός ότι σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση κρατήσαμε ψηλά το γόητρο του Άρη και αυτό μας αφήνει ικανοποιημένους. Θα μπορούσαμε να έχουμε πάει καλύτερα, αλλά αντιμετωπίσαμε ομάδες με πολύ καλά ρόστερ και πλήρεις, την ώρα που εμείς στερηθήκαμε των υπηρεσιών του Τζέιμς του πρώτου σκόρερ της ομάδας».

Για την προώθηση των ελληνόπουλων: «Στόχος όταν ήρθα στον Άρη και υπέγραψα για δύο χρόνια, ήταν η οικονομική εξυγίανση του Άρη, ώστε να υπάρχει αύριο και να αξιοποιήσουμε τα νέα παιδιά που καλέσαμε και ήρθαν στην ομάδα και τα τρία παιδιά που ανήκουν στο εφηβικό και έτσι να χτίσουμε ένα καλό πυρήνα παικτών, όπου θα στηριχθεί η ομάδα τα επόμενα χρόνια».

Για την οικονομική εξυγίανση του Άρη: «Τα τελευταία χρόνια έχουν δημιουργηθεί πολλά χρέη και απέναντι στο ΙΚΑ, την εφορία και παίκτες που έχουν φορέσει κατά το παρελθόν τη φανέλα της ομάδας. Έτσι, είναι επιτακτική η ανάγκη, αν και είναι κατανοητή η δύσκολη οικονομική συγκυρία, να βρεθούν χρήματα από ανθρώπους διατεθειμένους να βοηθήσουν, ώστε να υπάρχει η ομάδα και στο μέλλον».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.