Suzuki & περιβάλλον: “Small cars for a big future”


Σειρά δράσεων και νέων τεχνολογιών για την προστασία του περιβάλλοντος σχεδιάζει η Suzuki για τα επόμενα χρόνια με στόχο να ελαχιστοποιήσει το ενεργειακό αποτύπωμά της στον πλανήτη.

Την προσήλωσή της στην προστασία του περιβάλλοντος φανερώνει με κάθε τρόπο η ιαπωνική φίρμα, αποδεικνύοντας πόσο σημαντική παράμετρο τη θεωρεί, παίζοντας καίριο ρόλο στα βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα πλάνα του εταιρικού σχεδιασμού της.

Στα πλαίσια της φιλοσοφίας της «Εξέλιξη προϊόντων ανώτατης ποιότητας, εστιασμένα στον πελάτη», η Suzuki έρχεται να προσθέσει το “Small cars for a big future”, φανερώνοντας την πρόθεσή της να ακολουθήσει τις επιταγές του κοινού για μικρότερα αυτοκίνητα, φιλικά προς το περιβάλλον, που θα είναι πιο καθαρά, πιο ελαφριά, πιο οικονομικά, σε κάθε έκφανση της παραγωγής τους.

Η εμπειρία της φίρμας στην κατασκευή μικρών, οικονομικών και φιλικών προς το περιβάλλον οχημάτων είναι μακροχρόνια, καθώς αυτά προσφέρονται ήδη στην Ιαπωνία και πολλές ασιατικές αγορές. Το πλάνο “Small cars for a big future” προβλέπει την επέκταση της διάθεσής τους σε μεγαλύτερο εύρος του πλανήτη, καθώς η Suzuki θεωρεί ότι είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να δοθούν λύσεις στο ζήτημα του περιβάλλοντος.

Επιπλέον η Suzuki πραγματοποιεί σημαντικές προσπάθειες μείωσης της ενέργειας που απαιτείται για την παραγωγή και κίνηση των οχημάτων, μέσω της μείωσης του βάρους και την ενσωμάτωση νέων φιλικών προς το περιβάλλον τεχνολογιών, και επιθυμεί να συνεχίσει να προσφέρει στους πελάτες εξαιρετικά αποδοτικά, και οικονομικά στη χρήση, οχήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.