Ταμπάκης: «Έπρεπε να μετρήσει το γκολ»

Για την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ αλλά και για την μελλοντική πορεία του συλλόγου μίλησε ο Βασίλης Ταμπάκης του Φωκικού.

Για την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΛ αλλά και για την μελλοντική πορεία του συλλόγου μίλησε ο Βασίλης Ταμπάκης του Φωκικού. Μάλιστα, υποστήριξε πως το γκολ που πέτυχε στο AEL FC Arena κακώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ.
«Δυστυχώς για την ομάδα μου, το γκολ που πέτυχα δεν μέτρησε ποτέ. Και λέω δυστυχώς, γιατί το βίντεο δείχνει ότι η υπόδειξη του βοηθού ήταν λανθασμένη και μας στέρησε δύο ακόμα βαθμούς, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι και ο πόντος της ισοπαλίας δεν ήταν καλός. Μην ξεχνάμε ότι παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που το καλοκαίρι ήταν φαβορί για την άνοδο», είπε αρχικά ο Ταμπάκης.
Μιλώντας για την ξαφνική αποχώρηση του Μιχάλη Κασάπη τόνισε: «Η αλήθεια είναι ότι όλοι μας στα αποδυτήρια αιφνιδιαστήκαμε στο άκουσμα της είδησης ότι αποχώρησε από τον σύλλογο. Εμείς σαν ποδοσφαιριστές δεν είχαμε κανένα πρόβλημα μαζί του, ωστόσο προφανώς και κάποιοι προσωπικοί λόγοι του κ. Κασάπη τον ανάγκασαν να αποχωρήσει.  Προφανώς και ο κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο. Εμείς είμαστε επαγγελματίες και όποιος και να είναι ο αντικαταστάτης, εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας, όσο καλύτερα γίνεται, προκειμένου να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό φάνηκε εξάλλου και στο ματς με τη Λάρισα και μιας και μου δίνεται η δυνατότητα θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον κ. Τερζή, τον γυμναστή μας, που μετά από το άσχημο αποτέλεσμα με τον Πιερικό μας βοήθησε τόσο πολύ στον ψυχολογικό τομέα και στάθηκε δίπλα μας. Επίσης, θέλω να σταθώ και στην δουλειά του κ. Ματζώρου του φυσιοθεραπευτή μας, ο οποίος χωρίς υπερβολή, είναι όλη μέρα στο γήπεδο. Είμαστε ένα ρόστερ 15-16 ποδοσφαιριστών που παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια και μέχρις στιγμής δεν έχουμε ούτε ένα μυϊκό τραυματισμό».
Τέλος, ο Ταμπάκης μίλησε για την οικονομική κρίση και το πόσο έχει επηρεαστεί ο Φωκικός: «Σαφώς και ο Φωκικός δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση στο γενικότερο πρόβλημα που έχει… γονατίσει τους Έλληνες. Όπως οι περισσότερες ομάδες έτσι κι εμείς έχουμε τα προβλήματά μας. Παρόλα αυτά είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από άλλους συλλόγους της κατηγορίας. Πάντως και εμείς περιμένουμε τη χορηγία του ΟΠΑΠ, αφού είμαστε μία επαρχιακή ομάδα που στερείται χορηγούς και όλα τα βάρη τα σηκώνει ο κ. Παπαδημητρίου».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.