«Ο ΠΑΟΚ δεν συγχωρεί τα λάθη στην έδρα του»

Ιδιαίτερα δύσκολη θεωρεί την εκτός έδρας αναμέτρηση του Κολοσσού κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Βασίλης Φραγκιάς.

Ιδιαίτερα δύσκολη θεωρεί την εκτός έδρας αναμέτρηση του Κολοσσού κόντρα στον ΠΑΟΚ ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο Έλληνας τεχνικός του Κολοσσού τόνισε πως οι παίκτες του θα πρέπει να παρουσιαστούν συγκεντρωμένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και να αποφύγουν τα λάθη καθώς ο ΠΑΟΚ δεν τα συγχωρεί στην έδρα του.

«Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που έχει κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της. Έχει αποκτήσει καλούς παίκτες στη θέση αυτών που έφυγαν και ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ισχυρός ειδικά στην Πυλαία. Από την πλευρά μας πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα 40 λεπτά. Ο ΠΑΟΚ δεν συγχωρεί τα λάθη στην έδρα του. Σίγουρα το άγχος το έχει ο ΠΑΟΚ και εμείς θα παλέψουμε για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Έχουμε ετοιμαστεί καλά για το παιχνίδι. Η προσπάθεια μας ξεκινάει πάντα από την άμυνα, κι αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στη Θεσσαλονίκη. Οι αντίπαλοι μας έχουν πολύ καλή περιφέρεια αλλά και μέσα στη ρακέτα τον Δήμο Ντικούδη, που κάνει εκπληκτική χρονιά», δήλωσε ο Βασίλης Φραγκιάς.

Από την πλευρά του ο Νίκος Λιακόπουλος είπε: «Θεωρώ ότι το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, όπως όλα στην Α1. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε πολύ καλά και πάλεψε στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Έχει κάνει αλλαγές στο ρόστερ του και πήρε νέους παίκτες, οι οποίοι αγωνίζονται για λίγο καιρό μαζί. Πιστεύω θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι και εμείς θα πρέπει να προσέξουμε, ώστε να ελέγξουμε τον ρυθμό, να κάνουμε το παιχνίδι μας και να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε. Οι αντίπαλοι μας έχουν καλούς παίκτες και πάντα είναι δύσκολα όταν αντιμετωπίζεις ομάδες με τη δυναμική του ΠΑΟΚ και μάλιστα εκτός έδρας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.