«Ο Παναθηναϊκός δεν μπλοφάρει»

Δημοσίευμα από την Ισπανία που επικαλείται πηγή κοντά στον Παναθηναϊκό Superfoods, αναφέρεται στο ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας από την Euroleague.

Δημοσίευμα από την Ισπανία που επικαλείται πηγή κοντά στον Παναθηναϊκό Superfoods, αναφέρεται στο ενδεχόμενο αποχώρησης της ομάδας από την Euroleague.

Συγκεκριμένα, με το θέμα της διαμάχης του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με την διοργανώτρια ασχολείται η Libertad Digital, επικαλούμενη πληροφορίες από πηγές πολύ κοντά στην διοίκηση των «πράσινων».

Σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, «τα παράπονα των της ελληνικής από την διοίκηση της Euroleague και τον Τζόρντι Μπερτομέου εστιάζονται κυρίως στο οικονομικό και το θέμα της διαιτησίας. Στο οικονομικό, «υπάρχει έλλειψη διαφάνειας και απόκρυψη πληροφοριών από τις ομάδες, ενώ υπάρχουν περίεργες διαιτησίες για τις οποίες δεν έχει παράπονα μόνο ο Παναθηναϊκός, αλλά και άλλες ομάδες και προπονητές που μάλιστα τα εξέφρασαν στα πλέι – οφ. Η διοίκηση της Euroleague δεν είναι συνεπής και έχει διασπαστεί».

Για το τι θα ακολουθήσει αν ο Παναθηναϊκός αποχωρήσει από την Euroleague, οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι «αν φύγουμε, η διοργάνωση θα έχει μεγάλο πρόβλημα αξιοπιστίας, που θα φέρει αλυσιδωτή αντίδραση από χορηγούς, ακόμα και από άλλες ομάδες. Η πόρτα της εξόδου είναι ανοικτή και όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό. Η αναγνώριση του brand name θα είναι αδύνατη αν υπάρχουν συνεχώς διαμαρτυρίες για την διαιτησία, παραμείνει το σκοτάδι στην οικονομική διαχείριση και επιπροσθέτως, αν μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός αποχωρήσει».

Τέλος, η πηγή του άρθρου ξεκαθαρίζει: «Ο Παναθηναϊκός δεν μπλοφάρει, εργαζόμαστε για να φύγουμε από την Euroleague».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.