Ένταση στην εκδίκαση για Βέμερ

Μέσα σε τεταμένο κλίμα εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναστολή αφαίρεσης βαθμών για τις οφειλές στον Βέμερ.

Μέσα σε τεταμένο κλίμα εκδικάστηκε στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ το αίτημα του Παναθηναϊκού για αναστολή αφαίρεσης βαθμών για τις οφειλές στον Βέμερ.

Οι «πράσινοι» ζήτησαν να εκδοθεί η απόφαση όσο πιο σύντομα γίνεται και αυτό αναμένεται να συμβεί αύριο.

Οι τόνοι ήταν ανεβασμένοι και υπήρξαν διάλογοι σε έντονο ύφος ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Βασίλης Κωνσταντίνου και τον εκπρόσωπο του παίκτη Π. Ατλαμάζογλου.

«Με όλα έχω δει στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά και έκανα την αίτηση για να είναι τα πάντα ξεκάθαρα. Η απόφαση είναι ελλιπής ως προς τους τόκους. Επιπλέον θεωρώ ότι η παρέμβαση Λίγκας υπέρ ΠΑΟ δεν μπορεί να γίνει αν δεν συναινέσουν και οι δύο πλευρές. Αντιλαμβάνόμαστε όσοι είμαστε εδώ ότι όσα συμβαίνουν είναι επιεικώς απαράδεκτα. Φτάσαμε ως εδώ με συνεχείς αναβολές και τώρα μας λένε πράγματα που δεν στέκουν νομικά Τόσα χρόνια δεν έχει βρεθεί ομάδα να αιτείται αυτά που αιτείται ο ΠΑΟ. Σας προσκομίζω απόφαση 2016 για παρόμοια υπόθεση, του Αραβίδη κατά του Πανιωνίου. Είναι σαν να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Έτσι κάνουν κακό στον εαυτό τους. Μιλάνε για ανεπανόρθωτη βλάβη αυτοί στους οποίους  επιβλήθηκε ποινή από την ΟΥΕΦΑ για τρία εκατομμύρια ευρώ. Τους είχε δοθεί περιθώριο και δεν διακανόνισαν τις οφειλές τους. Δεν θέλουν να πληρώσουν και επειδή δεν έχουν το θάρρος να το πουν χρησιμοποιούν τεχνάσματα», είπε συγκεκριμένα κάποια στιγμή ο εκπρόσωπος του παίκτη, ενώ ο Κωνσταντίνου τον χαρακτήρισε «γραφικό» και τόνισε:

«Είναι ένας μάνατζερ δικηγόρος που θέλει να γίνει γνωστός στην πλάτη του Παναθηναϊκού. Δεν μπορεί να απαξιώνει μια ομάδα με 110 χρόνια ιστορίας». 

«Μην συνεχίζετε το ίδιο παραμύθι. Να πληρώσετε», τόνισε ο εκπρόσωπος του Βέμερ. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.