Σκόνταψε και με Φωκικό η κακή ΑΕΛ…

Όρθιος στάθηκε στο AEL FC Arena ο Φωκικός, ο οποίος απέσπασε ισοπαλία δίχως τέρματα απέναντι στην αναιμική ΑΕΛ, που έχασε κι άλλος έδαφος στην κατάταξη.

Όρθιος στάθηκε στο AEL FC Arena ο Φωκικός, ο οποίος απέσπασε ισοπαλία δίχως τέρματα απέναντι στην αναιμική ΑΕΛ, που έχασε κι άλλος έδαφος στην κατάταξη. Πολύ κακοί οι «βυσσινί», που για μία ακόμη φορά έδειξαν σημαντικές αδυναμίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά και στην επίθεση και δεν μπόρεσαν να βρουν λύσεις για να διασπάσουν την άμυνα των φιλοξενούμενων. Είναι χαρακτηριστικό ότι η Λάρισα έχει σκοράρει μόλις σε ένα από τα έξι τελευταία παιχνίδια της…

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι αν και το παράκαναν με τις καθυστερήσεις, έπαιξαν όπως έπρεπε για να πάρουν το αποτέλεσμα που χρειάζονταν και στο τέλος πήραν ό,τι δικαιούνταν. Μάλιστα, δεν έδειξαν να πτοούνται από την προ ημερών αποχώρηση του Μιχάλη Κασάπη από την τεχνική τους ηγεσία.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΛ μπήκε δυνατά όμως γρήγορα ο Φωκικός ισορρόπησε καθώς με σωστή αμυντική τακτική έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του ενώ επιχείρησε να φανεί επικίνδυνη μέσω αντεπιθέσεων .

Οι «βυσσινί» έχασαν καλή ευκαιρία στο 3′ με σέντρα σουτ του Βούζα, που απομάκρυνε ο Βρονταράς και στην επαναφορά ο Γκρούμπιεσιτς αστόχησε από κοντά.
Η ομάδα της Άμφισσας απείλησε και αυτή από την πλευρά της αλλά το σουτ του Κανελλόπουλου στο 22′ αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ Βοσνιάδη.

Οι Θεσσαλοί που δεν είχαν σε καλή ημέρα τους Χατζή και Μπλέντι, ανέβηκαν λίγο πριν από την ανάπαυλα και στο 36′ άγγιξαν το γκολ όμως ο Βούζας, που έγινε κάτοχος της μπάλας στο ύψος της μικρής περιοχής, αστόχησε απελπιστικά μιας και το πλασέ που επιχείρησε, και ενώ ο Βρονταράς ήταν εξουδετερωμένος, πέρασε άουτ.

Στην επανάληψη, ο Νίκος Κεχαγιάς τόνωσε επιθετικά την ομάδα του με τον Καούνο, που μπήκε στη θέση του αρνητικού Χατζή και η Λάρισα φάνηκε να ανεβάζει ρυθμούς αλλά και πάλι περιορίστηκε σε φλύαρη υπεροχή δίχως να απειλήσει τον Βρονταρά.

Η ΑΕΛ ήταν κατά διαστήματα καλή χωρίς όμως να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση με εξαίρεση το 77′ όταν ο Καούνος βρέθκε αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή όμως η κεφαλιά πέρασε άουτ.

Στα τελευταία λεπτά η πίεση της Λάρισας εντάθηκε αλλά ο Φωκικός άντεξε και απέσπασε τον βαθμό της ισοπαλίας που ήρθε πολύ πιο εύκολα από όσο θα περίμεναν οι παίκτες του.

AEΛ (Νίκος Κεχαγιάς):  Βοσνιάδης, Βενετίδης, Νεμπεγελέρας, Χατζής (46′ Καούνος), Ααράμπ, Αραμπατζής, Ψωμάς, Μπλέντι (71′ Καρανίκας), Πίνα, Βούζας (60′ Γκονζάλες), Γκρούμπιεσιτς.

ΦΩΚΙΚΟΣ (Κώστας Τερζής): Βρονταράς, Φαρμάκης, Χαλούλος, Δημητρίου, Παϊζάνος, Κωστόπουλος, Καλλέργης, Διαμαντόπουλος, Ταμπάκης (71′ Αντράντε), Κανελλόπουλος (82′ Κανελλόπουλος), Μπουλούλης (85′ Κουρέλης).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.