Κολντεμπέλα: Ο Σπανούλης τους δείχνει το δρόμο

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα όχι απλώς βρέθηκε χθες στις κερκίδες του ΣΕΦ και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γαλατά, αλλά εξέφρασε και το θαυμασμό του για τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο Κλαούντιο Κολντεμπέλα όχι απλώς βρέθηκε χθες στις κερκίδες του ΣΕΦ και παρακολούθησε την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Γαλατά, αλλά εξέφρασε και το θαυμασμό του για τον Βασίλη Σπανούλη. Τον χαρακτήρισε «πριμαντόνα» και εξήγησε πως ο «Kill Bill» είναι εκείνος που έδειξε το δρόμο για τη νίκη στους συμπαίκτες του και μέσω της άμυνας.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3», αναφέρθηκε και στην επικείμενη κόντρα του αρχηγού του Ολυμπιακού με τον Μπο ΜακΚάλεμπ της Σιένα, αλλά και στις αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι, στεκόμενος στην… ανάταση του Διαμαντίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού: «Δίκαια κέρδισε ο Ολυμπιακός. Δεν είναι εύκολα τα παιχνίδια ζωή-θάνατος. Η Γαλατά είχε όπλο τη ζώνη άμυνας αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα και έχει καλούς παίκτες όπως ο Ντόρσεϊ και ο Λο».

Για τον Σπανούλη: «Είναι πριμαντόνα. Θέλει να είναι. Όλοι στην ομάδα το καταλαβαίνουν. Τον κάνει να αισθάνεται καλά. Στα δύσκολα σημεία πήρε την ομάδα πάνω του έβαλε το τρίποντο. Παίρνει την ομάδα πάνω του».
Για την σειρά παιχνιδιών μεταξύ Σιένα και Ολυμπιακού: «Η Σιένα είναι καλή ομάδα. Όλοι παίζουν πολλά χρόνια μαζί και είναι πολύ δεμένοι και σαν ομάδα και με το τεχνικό τιμ. Όταν χρειάζεται να παίξει καλά το κάνει. Θα την χαρακτήριζα μηχανή πολέμου. Δεν θα είναι εύκολο για τον Ολυμπιακό. Είναι βασικό που η Σιένα έχει το πλεονέκτημα αλλά όχι το σημαντικότερο. Θα δούμε μια ωραία σειρά αγώνων. Ο Ολυμπιακός είναι σε καλή φόρμα όπως και ο Σπανούλης».

Για την κόντρα Σπανούλη-Μακάλεμπ: «Είναι δύο τεράστιοι παίκτες αλλά δεν νομίζω να κριθεί μόνο σε αυτό το ντουέτο. Ο Σπανούλης έδειξε στους συμπαίκτες του πως πρέπει να παίξεις και άμυνα όχι μόνο να σκοράρεις».
Για την αναμέτρηση ΠΑΟ-Μακάμπι: «Μοιάζουν μεταξύ τους οι αναμετρήσεις. Ο Διαμαντίδης επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Και οι δύο ομάδες φτάνουν να είναι σε καλή φόρμα την ώρα που χρειάζεται».

Για την ομάδα του Μιλάνο: «Θέλει χρόνο ακόμα. Είναι θέμα οργάνωσης και υπομονής. Όχι πως η ομάδα δεν τα έχει αυτά, απλά θέλει χρόνο ακόμα. Δεν πρέπει να κρίνουμε τα πράγματα μετά από δύο μήνες μόνο».

Για την ΤΣΣΚΑ: «Μου αρέσει πάρα πολύ ο Κιριλένκο γιατί ήθελε να μείνει στην ΤΣΣΚΑ. Μπορούσε να πάει ξανά στο ΝΒΑ αλλά προτίμησε να μείνει. Είναι απίστευτος παίκτης, μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και προσφέρει πάρα πολλά».

Για το θάνατο του Λούτσιο Ντάλα: «Για τους ανθρώπους που αγαπάνε  τα τραγούδια την ιταλική μουσική είναι μεγάλος χαμός. Τα εφτά χρόνια που ήμουν στην Μπολόνια ήταν εκεί και μας έβλεπε. Ο Λούτσιο ήταν πλέι μέικερ. Δεν ήταν φίλαθλος της ομάδας μόνο γιατί ήταν μόδα αλλά γιατί αγαπούσε το μπάσκετ. Ήταν πολύ προσεκτικός και διακριτικός. Η εταιρία που είχε σαν τραγουδιστής χρησιμοποιούσε συχνά ονόματα από μπάσκετ. Ήταν τρελαμένος για το άθλημα που αγαπάμε και εμείς».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.