Ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό ο Μανιάτης

Ο Γιάννης Μανιάτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης, έως το τέλος της σεζόν και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό, μέσω της προσωπικής του σελίδας.

Ο Γιάννης Μανιάτης θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σταντάρ Λιέγης, έως το τέλος της σεζόν και δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Ολυμπιακό, μέσω της προσωπικής του σελίδας. Ο Έλληνας μέσος θα αγωνιστεί στη βελγική ομάδα με τη μορφή δανεισμού, ενώ ξεκαθαρίστηκε πως δεν υπάρχει οψιόν αγοράς. Ο πρώην αρχηγός των “ερυθρολεύκων” θα προσπαθήσει να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, προκειμένου να επιστρέψει το ερχόμενο καλοκαίρι στου Ρέντη και να διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ των νταμπλούχων Ελλάδος. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του στη Σταντάρ Λιέγης, ο 30χρονος μέσος ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, μια φωτογραφία με τη φανέλα της νέας του ομάδας και έγραψε χαρακτηριστικά: “Έτοιμος για τη νέα πρόκληση με τη Σταντάρ Λιέγης. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ολυμπιακό και τους φιλάθλους που μου βοήθησαν να γίνω πιο δυνατός”.

Το σχετικό ποστάρισμα:

Ready for the new challenge with standard liege! Want to thank @olympiacosfc and the fans for helping me become stronger!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Giannis Maniatis (@gmaniatis02) στις


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.