Στην αναμονή για Ντουβιέρ

Οι «κίτρινοι» περιμένουν τον Αμερικανό φορ να είναι έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο (5/5), ενώ οι Αθηναίου και Μπελ μπήκαν κανονικά

Τα καλά νέα για τον Βαγγέλη Αγγέλου στη σημερινή (3/5) προπόνηση του Άρη είναι ότι οι δύο βασικοί περιφεριακοί παίκτες της ομάδας, Γιάννης Αθηναίου και Γκάρι Μπελ, μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα και το ολοκλήρωσαν. Τα δυσάρεστα μαντάτα για τον προπονητή των «κίτρινων» είναι ότι ο Μπράις Ντουβιέρ δεν ξεπέρασε ολότελα το πρόβλημά του στο πόδι.

Οι δύο πρώτοι από την αρχή της τρέχουσας εβδομάδας έμπαιναν σταδιακά σε κομμάτια του ομαδικού προγράμματος. Σήμερα το έβγαλαν ολόκληρο και χωρίς κάποιο πρόβλημα. Αυτό σημαίνει ότι υπολογίζονται κανονικά για την ερχόμενη (5/5) κρίσιμη από βαθμολογικής άποψης αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Basket League.

Ο Ντουβιέρ, όμως, που υπέστη διάστρεμμα στη χθεσινή προόνηση, δεν επανήλθε πλήρως σήμερα. Ο Αμερικανός φορ ακολούθησε ένα μέρος της ομαδικής προπόνησης και στη συνέχεια έκανε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Θα δοκιμάσει και αύριο, φυσικά, ώστε να ξέρει ο Αγγέλου αν και κατά πόσο τον υπολογίζει για τον αγώνα με τους Νεοσμυρνιώτες. Πριν πατήσουν παρκέ σήμερα, οι παίκτες του Άρη παρακολούθησαν σε βίντεο τον ερχόμενο αντίπαλό τους, με ανάλυση από τον προπονητή του τρόπου παιχνιδιού τους. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.