ΑΕΚ: “Δεν μπορεί να γίνει σύγκριση…”

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί να μην θέλησαν να βγάλουν κάποια επίσημη ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ανεπίσημα χείλη, όμως, σχολίασαν όσα ειπώθηκαν.

Στην ΠΑΕ ΑΕΚ μπορεί να μην θέλησαν να βγάλουν κάποια επίσημη ανακοίνωση για τις δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ανεπίσημα χείλη, όμως, σχολίασαν όσα ειπώθηκαν.

Χαρακτηριστικά έλεγαν ότι “η ΑΕΚ μπαίνει στο ΟΑΚΑ δύο φορές το μήνα για τους αγώνες της, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει όλο το κέντρο της δραστηριότητάς του στο ΟΑΚΑ, αφού εκεί προπονείται η ομάδα του ενώ τα γηπεδάκια πίσω τα χρησιμοποιούν και οι Ακαδημίες του. Για τον Παναθηναϊκό το ΟΑΚΑ είναι και ΟΑΚΑ και Σπάτα μαζί, για εμάς η χρήση είναι πολύ μικρότερη», ανέφεραν χαρακτηριστικά”. 

Σε όμτι αφορά το ποσό που αναφέρθηκε από τον ισχυρό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, έλεγαν ότι “είναι μεν αυτό της σύμβασης, αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση ό,τι στοιχίζει στην ΠΑΕ ΑΕΚ το ΟΑΚΑ ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι έχει επωμιστεί τη συντήρηση του χόρτου, ότι πλήρωσε την αλλαγή του χόρτου ενώ είναι και όλη η συντήρηση του ΟΑΚΑ που ανεβάζει πολύ το ποσό και μπορεί και να το διπλασιάζει. Στη σύμβασή μας έχουμε δικλείδα ασφαλείας για το ΟΑΚΑ στο 15% των εσόδων μας, όπως προβλέπει ο αθλητικός νόμος και είναι απόλυτα νόμιμη», αλλά και ότι «… από το 2013 που η ΑΕΚ επέλεξε να συνεχίσει στο ΟΑΚΑ είναι αυτή που το συντηρεί, ένα γήπεδο που θα είχε σοβαρά προβλήματα αν έστω δεν υπήρχε η ΑΕΚ σε αυτό. Σήμερα ήταν για την ΠΑΕ ΑΕΚ η τελευταία ημέρα προθεσμίας για να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση εν όψει της αδειοδότησης. Η συγκεκριμένη σύμβαση είναι περίπου με ίδιους όρους με την προηγούμενη και αυτοί θα δημοσιευτούν στη «Διαύγεια», όπως γίνεται πάντα” συμπλήρωναν.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.