Σ. Μανωλάς: Ποιά ανανέωση;

Την δική του εκδοχή για το ναυάγιο της μετεγγραφής του Κώστα Μανώλά στην Έβερτον έδωσε ο θείος και μάνατζερ του, Στέλιος Μανωλάς.

Την δική του εκδοχή για το ναυάγιο της μετεγγραφής του Κώστα Μανώλά στην Έβερτον έδωσε ο θείος και μάνατζερ του, Στέλιος Μανωλάς.«Σε ένα Α4 χαρτί, υπήρχαν 5 γραμμές. Δεν υπήρχε λογότυπο ή σφραγίδα ή υπογραφή. Είχε κάποιες προτάσεις. Δεν μπορούσα να το θεωρήσω σοβαρό αυτό. Μετά διακόψαμε τις συζητήσεις με τον Θεόφιλο Καρασαββίδη» είπε στο «NovaΣΠΟΡ FM».

Ο παλαίμαχος άσος αποκάλυψε ότι “η μοναδική πρόταση που είχε ο Κώστας ήταν πέρυσι από την Αταλάντα. Μας κάλεσαν στην Ιταλία, πήγαμε και μιλήσαμε. Έτσι γίνονται τα πράγματα. Ήταν λάθος η όλη διαδικασία. Ο Καρασαββιδης δεν εκπροσωπούσε τον παίκτη. Στα αγγλικά ΜΜΕ ανά πέντε λεπτά διάβαζα διαφορετικά πράγματα».

Και πρόσθεσε: «Είπαμε στην ΑΕΚ ότι δεν έχουμε πρόβλημα να βρείτε ομάδα, παρά το γεγονός ότι η συμπεριφορά ήταν απαράδεκτη. Επειδή έχω ιστορία, είπαμε βρείτε ομάδα για να πάρετε και χρήματα». Αναφερόμενος στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του ποδοσφαιριστή, ο Μανωλάς είπε:

«Τι να ανανεώσει; Μέχρι το καλοκαίρι μπορεί να μην υπάρχει ΑΕΚ. Για ποια ανανέωση μιλάμε; Καταρχήν υπάρχει απαγόρευση για νέες εγγραφές. Έχει βγει ο πρόεδρός της και λέει πως πουλάει ότι υπάρχει… Δεν βλέπω φως».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.