Ντέιβις: «Αναρωτιέμαι αν είμαι στο σωστό μονοπάτι»

Ο Άντονι Ντέιβις δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το μέλλον του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νιού Όρλεανς Πέλικανς.
Θωμάς Ναλμπάντης
21/02/2018 • 09:28
Ο Άντονι Ντέιβις
  • shares
Ο Άντονι Ντέιβις δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για το μέλλον του και άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά σχετικά με το αν θα συνεχίσει την καριέρα του στους Νιού Όρλεανς Πέλικανς. Ο Αμερικανός παίκτης φέρεται να σκέφτεται πλέον σοβαρά το ενδεχόμενο ανταλλαγής του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε μια ομάδα, που θα συμμετέχει στα πλέι οφ του ΝΒΑ.

Αρχικά, ο Ντέιβις δήλωσε στον αμερικανικό Τύπο, με αφορμή τις δηλώσεις του Κέβιν Γκαρνέτ, ο οποίος τον προέτρεψε να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του: «Σε κάνει να το σκεφτείς. Δεν πρόκειται να πω ψέματα, σε βάζει σε σκέψεις επειδή αναρωτιέσαι εάν ακολουθείς το σωστό μονοπάτι. Μετά βέβαια σκέφτεσαι ότι αυτή θα είναι η χρονιά σου. Δεν το ξέρεις».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Πρέπει να πηγαίνεις χρόνο με το χρόνο και απλά να βλέπεις που πηγαίνει η ομάδα, την κατεύθυνση που θέλει να πάρει».

Γράψτε το σχόλιο σας...
10/12/2018 • 08:48
10/12/2018 • 13:44