Με αλλαγές για την επιστροφή στις νίκες

Ο Αντρέα Στραματσιόνι ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα.

Ο Αντρέα Στραματσιόνι ετοιμάζει αλλαγές στο βασικό σχήμα του Παναθηναϊκού, εν όψει της επικείμενης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα. Ο Ιταλός τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, που θα χρησιμοποιήσει στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, χωρίς να αλλάξει το 4-3-3, το οποίο χρησιμοποιεί το τελευταίο χρονικό διάστημα. 

Η τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού δεν υπολογίζει για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση στους Μέστο, Αμπέντ και Λαγό, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. Οι «πράσινοι» αναμένεται να ξεκινήσουν την αναμέτρηση κόντρα στους Περιστεριώτες, με τον Στιλ στην εστία και τους Κουτρουμπή και Τελάντερ στο κέντρο της άμυνας. Οι Μαρινάκης και Πράνιτς θα είναι οι δυο μπακ. Οι Ζέκα, Εσιέν και Βιγιαφάνιες θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής, με τους Βλαχοδήμο, Καλτσά και Μπεργκ να είναι οι τρεις επιθετικοί των «πράσινων».

Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν επίσης οι Λουντ και Εβαντζελίστα. Αν προτιμηθεί ο δεύτερος, τότε θα μείνει στον πάγκο ένας από τους Καλτσά ή Βλαχοδήμο. Οι «πράσινοι» θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες, καθώς δεν έχουν καταφέρει να πάρουν το «τρίποντο» από το ματς με τα μέσα Φεβρουαρίου. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.