Βουγιούκας: “Θα δείξουμε χαρακτήρα στη συνέχεια” (video)

Στον Δημήτρη Καρύδα και τον Χρήστο Καούρη μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την σιγουριά του ότι οι "πράσινοι" θα δείξουν χαρακτήρα στη συνέχεια.

Στον Δημήτρη Καρύδα και τον Χρήστο Καούρη μίλησε μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό ο Ίαν Βουγιούκας, ο οποίος μεταξύ άλλων εξέφρασε την σιγουριά του ότι οι “πράσινοι” θα δείξουν χαρακτήρα στη συνέχεια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ίαν Βουγιούκας: “Σε γενικές γραμμές παίξαμε καλή άμυνα, αλλά μας δυσκόλεψε το σουτ. Δεν βάλαμε εύκολα καλάθια. Χάσαμε και πολλές βολές. Πολλές φορές παίζαμε ένας εναντίον ενός. Ο Ολυμπιακός ξέρει να καλύπτει. Είχαμε ένα μονοδιάστατο παιχνίδι και γι αυτό βάλαμε και τόσα λίγα καλάθια.

Κάποια στιγμή στο τρίτο δεκάλεπτο είδαμε πως είχαν βάλει μόνο πέντε-έξι παίκτες καλάθια. Δεν ήρθαν βοήθειες από τον πάγκο. Πρέπει να συνεισφέρουν όλοι εάν θέλεις να πάρει πρωτάθλημα. Περιμένουμε περισσότερα από τους παίκτες του πάγκου και είμαι σίγουρος πως θα αντιδράσουν και θα δείξουν χαρακτήρα”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.