Κοκόσκοφ: «Υπάρχει πίεση»

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ υπογράμμισε πως υπάρχει πίεση, καθώς είναι ο πρώτος μη Αμερικανός, που αναλαμβάνει ομάδα του ΝΒΑ και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του.

Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ υπογράμμισε πως υπάρχει πίεση, καθώς είναι ο πρώτος μη Αμερικανός, που αναλαμβάνει ομάδα του ΝΒΑ και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω του. Ο νέος τεχνικός των Φίνιξ Σανς δήλωσε πως σε περίπτωση που δεν τα καταφέρει τότε θα είναι δύσκολο για άλλους ξένους τεχνικούς να δουλέψουν ως πρώτοι στο ΝΒΑ.

Αρχικά, ο Κοκόσκοφ δήλωσε: «Ναι, αισθάνομαι λίγη πίεση. Με την έννοια πως αν δεν πετύχει το “πρότζεκτ”, αν αυτό το πείραμα δεν προχωρήσει σωστά, τότε ίσως, ξέρετε, το αμερικανικό κοινό να αναρωτηθεί: χρειαζόμαστε έναν ξένο προπονητή;».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Εμείς ανακαλύψαμε το παιχνίδι, είμαστε οι καλύτεροι στον κόσμο. Από την άλλη όμως, βρίσκομαι σε αυτή τη λίγκα 18 χρόνια. Θεωρώ τον εαυτό μου προπονητή του ΝΒΑ. Το θέμα είναι αν μπορείς να κοουτσάρεις ή όχι. Περισσότερα τα media ασχολούνται με όλα αυτά, προφανώς δίνουν κάτι στο κοινό για να ασχοληθεί με κάτι διαφορετικό. Μπορεί να γίνει ιντριγκαδόρικο, διαφορετικό».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.