Ψάχνει το “μπαμ”

Τις περιπτώσεις των Φερνάντο Μπελούτσι, Λούτσο Γκονσάλες και Τόμας Ρόζίτσκι φέρεται να εξετάζουν εκ νέου στον Ολυμπιακό στην μετεγγραφική περίοδο που τρέχει...

Τις περιπτώσεις των Φερνάντο Μπελούτσι, Λούτσο Γκονσάλες και Τόμας Ρόζίτσκι φέρεται να εξετάζουν εκ νέου στον Ολυμπιακό στην μετεγγραφική περίοδο που τρέχει καθώς η επιθυμία να αποκτηθεί ένας αστεράτος χαφ είναι δεδομενη στις τάξεις της διοίκησης.

Για τον Φερνάντο Μπελούτσι χθες υπήρξαν και πάλι δημοσιεύματα στην Πορτογαλία και αναφορά σε πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό, ο οποίος επικαλούμενος πηγές από τη διοίκηση της Πόρτο ανέφερε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει ήδη πρόταση δανεισμό του Αργεντινού μεσοεπιθετικού μέχρι το καλοκαίρι.

Ο Μπελούτσι θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό αλλά δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στο Europa League και αυτό είναι πρόβλημα. Ο Λούτσο Γκονσάλες γνωρίζει για το ενδιαφέρον του πρωταθλητή αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του. Ο Ροζίτσκι φεύγει από την Αρσεναλ αλλά στο παιχνίδι της απόκτησης του βρίσκονται Βόλφσμπουργκ και Γαλατάσαραϊ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.