Η αφίσα του “The Nun” μας προετοιμάζει… για τα χειρότερα

Δημοσιεύθηκε το επίσημο πόστερ του spinoff του "The Conjuring".Η νέα αφίσα για το "The Nun"...

Δημοσιεύθηκε το επίσημο πόστερ του spinoff του “The Conjuring”.

Η νέα αφίσα για το “The Nun” υπόσχεται ότι θα γίνουμε μάρτυρες του πιο σκοτεινού κεφαλαίου στην ιστορία του “The Conjuring”.

Το σύμπαν του “The Conjuring” του James Wan συνεχίζει να μεγαλώνει, με το spinoff “The Nun” να είναι σε παραγωγή του Wan μαζί με τον Peter Safran – το δίδυμο που ήταν και στην παραγωγή του “The Conjuring” – και σκηνοθέτη τον Corin Hardy (“The Hallow”). Η ταινία θα ερευνήσει την προέλευση του Valak, του μοναχού δαίμονα που τυραννούσε τους Warrens στο “The Conjuring 2”.

Το σενάριο υπογράφει ο Gary Dauberman (“IT”, “Annabelle”), ο οποίος έγραψε την ιστορία μαζί με τον Wan.

Μιλώντας στο Empire, ο Hardy εξήγησε ότι το φιλμ θα προκαλέσει μια ξεπερασμένη εποχή ταινιών τρόμου. Η περίοδος και το σκηνικό και το εύρος της ιστορίας επιστρέφουν σε κλασσικές, old-school ταινίες τρόμου“, είπε. Και μου άρεσε πολύ ότι η ιστορία ήταν βασισμένη σε ένα μυστήριο ενός χαρακτήρα μαζί με το ότι ήταν μια φρικιαστική ταινία τρόμου.

Διατηρώντας την παράδοση και των προηγούμενων spinoffs, το “The Nun” είναι ένα prequel, επικεντρωμένο σε μια από τις πιο τρομακτικές δημιουργίες του James Wan. Αυτήν τη φορά, ταξιδεύουμε σε ένα μοναστήρι της Ρουμανίας όπου το Βατικανό αποστέλλει έναν ιερέα με στοιχειωμένο παρελθόν και μια δόκιμη, πριν ολοκληρώσει τους τελευταίους όρκους της για να ερευνήσουν την αυτοκτονία μιας νεαρής καλόγριας. Μαζί, το δίδυμο αποκαλύπτει το ανίερο μυστικό της τάξης, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους και τις ίδιες τις ψυχές τους για να αντιμετωπίσουν τον δαίμονα.

Ο Demian Bichir θα είναι στον ρόλο του Father Burke, η Taissa Farmiga στον ρόλο της Sister Irene και ο Jonas Bloquet στον ρόλο του Frenchie, ενός κατοίκου του χωριού. Η Charlotte Hope θα είναι η Sister Victoria του μοναστηριού της Ρουμανίας, η Ingrid Bisu θα είναι η Sister Oana και η Bonnie Aarons θα επαναλάβει τον ρόλο του δαίμονα.

Η επίσημη σύνοψη του The Nun:

Όταν μια νεαρή καλόγρια σε ένα μοναστήρι στην Ρουμανία παίρνει τη δική της ζωή, ένας ιερέας με στοιχειωμένο παρελθόν και μια δόκιμη, πριν ολοκληρώσει τους τελευταίους όρκους της, στέλνονται από το Βατικανό για να ερευνήσουν την αυτοκτονία. Μαζί αποκαλύπτουν το ανίερο μυστικό της τάξης. Κινδυνεύοντας όχι μόνο τη ζωή τους αλλά και την πίστη τους και τις ίδιες τις ψυχές τους, αντιμετωπίζουν μια κακόβουλη δύναμη, με τη μορφή της ίδιας δαιμονικής μοναχής που τρομοκρατούσε το κοινό στο “The Conjuring 2”, καθώς η μονή γίνεται το φόντο μιας τρομακτικής μάχης μεταξύ των ζωντανών και των καταραμένων.


Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Πηγή: IGN Greece


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.