Δεν ασχολείται με Βέργο

Το όνομα του Νίκου Βέργου έχει ακουστεί για τον Πανιώνιο, όμως η αλήθεια είναι πως ο Πανιώνιος δεν δείχνει να ασχολείται με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Το όνομα του Νίκου Βέργου έχει ακουστεί για τον Πανιώνιο, όμως η αλήθεια είναι πως ο Πανιώνιος δεν δείχνει να ασχολείται με τη συγκεκριμένη περίπτωση.

Όχι γιατί δεν πιστεύει στις ικανότητες του νεαρού επιθετικού του Ολυμπιακού, αλλά γιατί ο Ζοσέ Ανιγκό θέλει έναν διαφορετικό παίκτη για την επίθεση των “κυανέρυθρων”.

Ο Γάλλος προπονητής θεωρεί πως ο Βέργος έχει ακριβώς τα ίδια χαρακτηριστικά και στυλ παιχνιδιού με τον Φιορίν Ντουρμισάι και γι’ αυτό δεν θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του Πανιωνίου.

Περισσότεροι κοιτάζει για επιθετικό που θα έχει ταχύτητα και θα μπορέσει να προσφέρει κάτι διαφορετικό στο παιχνίδι της ομάδας του. Έναν παίκτη τύπου Σαμέντ Γεσίλ, χωρίς όμως τους τραυματισμούς του Γερμανού επιθετικού.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά θέματα Σιντί Αλί θα πρέπει να θεωρείται παίκτης των “κυανέρυθρων”, όπως και ο Αμίρης Κούρντι, ο οποίος θα επιστρέψει στην πλατεία μετά τη θητεία του στη Σαουδική Αραβία. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.