Τρέχει μπας και σώσει την παρτίδα η Μίλαν!

Η Μίλαν σύλλογος της Λομβαρδίας προσφεύγει στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο προσβλέποντας να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα ως τις 20 Ιουλίου! Μέσα στις επόμενες μέρες, ίσως και ώρες, θα ξεκαθαρίσει το τοπίο στις διαπραγματεύσεις για την πώλήση των μετοχών της στον επιχειρηματία Ρόκο Κομίσο.

Η ποινή του αποκλεισμού από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ήταν λίγο έως πολύ αναμενόμενη στη Μίλαν και η αλήθεια είναι πως τα περίμεναν και λίγο χειρότερα τα πράγματα (καθώς οι φήμες από τη Νιόν έκαναν λόγο για 2ετή ποινή)!
 Όχι βέβαια πως τώρα δεν είναι δύσκολα, και γι’ αυτό ο σύλλογος της Λομβαρδίας προσφεύγει – όπως το ανακοίνωσε επίσημα από χθες –  στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο προσβλέποντας να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα ως τις 20 Ιουλίου!

Εύκολο; Κάθε άλλο, ενώ υπάρχει και το δεδικασμένο προ διετίας όταν δικαστήριο της Λοζάνης απέρριψε τις προσφυγές της Γαλατάσαραϊ και της Καραμπούκσπορ επικυρώνοντας τις πρωτόδικες ποινές όπως αυτές είχαν επιβληθεί.

Οι παράγοντες της Μίλαν κόντρα στο 30σελιδο σκεπτικό της απόφασης, ελπίζουν να αντιπαραβάλουν αποτελεσματικά τις «ασάφειες» αναφορικά με τα όσα επισημαίνονται για την αναχρηματοδότηση των δανείων  ενώ  στους ισχυρισμούς των νομικών της Μίλαν θα τονισθούν και η διαφορές όπως αυτές προκύπτουν στους τελευταίους διαχειριστικούς ελέγχους από την τελευταία 3ετία της διοίκησης Μπερλουσκόνι μέχρι σήμερα.

Την ίδια ώρα μπαίνει σε μια νέα βάση το ενδιαφέρον του επιχειρηματία Ρίκο Κομίσο ο οποίος κατέθεσε πρόταση 500 εκατομμυρίων ευρώ για την μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ομάδας από τον νυν ιδιοκτήτη Γιόνκχογκ Λι.
Μάλιστα τις τελευταίες ώρες συζητιέται έντονα όσο ποτέ εδώ και δύο εβδομάδες, το ενδεχόμενο να συμφωνήσει στην παραχώρηση ο Κινέζος επιχειρηματίας για τον οποίο όπως φαίνεται ξεκάθαρα, τα πράγματα γενικώς έχουν… στριμώξει αρκετά!! 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.