Υπόθεση… Φερμάλεν

Άρσεναλ και Φούλαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο "Εμιρέιτς" και ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο.

Άρσεναλ και Φούλαμ αναδείχθηκαν ισόπαλες με 1-1 στο “Εμιρέιτς” και ένα παιχνίδι που εξελίχθηκε σε παράσταση για έναν ρόλο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Φερμάλεν, ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της αναμέτρησης.

Ο Βέλγος αμυντικός των “κανονιέρηδων” άνοιξε το σκορ στο 66′ με αυτογκόλ και αποκατέστησε την τάξη στο 82′, ισοφαρίζοντας για την Άρσεναλ και διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα. Μετά την ήττα από την Τότεναμ, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ μετρούσε πέντε συνεχόμενες νίκες στην Πρέμιερ Λιγκ, αλλά ένα ακόμη λονδρέζικο ντέρμπι της κόστισε βαθμούς.

Η Φούλαμ από την άλλη, έμεινε για τρίτη διαδοχική αναμέτρηση μακριά από το γήπεδό της αήττητη και απομακρύνεται σιγά-σιγά από την επικίνδυνη ζώνη του βαθμολογικού πίνακα.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Στσέσνι, Μερτεζάκερ (69′ Ντιαμπί), Τζουρού, Φερμάλεν, Αντρέ Σάντος, Αρτέτα, Σονγκ, Αρσάβιν (76′ Σαμάκ), Ράμσεϊ (68′ Ζερβίνιο), Φαν Πέρσι, Γουόλκοτ

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Σεντέρος, Ρίισε, Χάνγκελαντ, Μπερντ, Μέρφι, Ντέμπσεϊ, Ετούχου, Ντεμπελέ, Ζαμόρα (80′ Τζόνσον), Ρουίς (76′ Κασάμι)
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.