Στους Μέμφις ο Άντερσον, κάνουν πίσω οι Σπερς

Οριστικά στους Γκρίζλις θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάιλ Άντερσον, καθώς οι Σπερς δεν πρόκειται να ισοφαρίσουν την προσφορά της ομάδας του Μέμφις για να τον κρατήσουν στο Σαν Αντόνιο.

Οριστικά στους Γκρίζλις θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάιλ Άντερσον, καθώς οι Σπερς δεν πρόκειται να ισοφαρίσουν την προσφορά της ομάδας του Μέμφις για να τον κρατήσουν στο Σαν Αντόνιο.

Ο Άντερσον, ο οποίος το 2014 επιλέχθηκε στο No.30 του ντραφτ, πέρασε μια τετραετία στο Σαν Αντόνιο, όπου με τις εμφανίσεις του κατάφερε να αυξήσει και τις μετοχές του. Με το τέλος της φετινής σεζόν έγινε restricted free agent και οι Γκρίζλις έσπευσαν να τον «αρπάξουν» από τους Σπερς, προσφέροντας του συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων ετών με απολαβές 37.2 εκατ. δολάρια.

Η ομάδα του Σαν Αντόνιο είχε το δικαίωμα να ισοφαρίσει την προσφορά των Γκρίζλις, προκειμένου να κρατήσει τον Άντερσον στο ρόστερ της, όμως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί, δεδομένου ότι δεν είναι διατεθειμένη να δώσει αυτό το ποσό. Έτσι, ο 24χρονος Νεοϋορκέζος θα μετακομίσει στο Μέμφις, όπου και θα συνεχίσει την καριέρα του. 

Πέρυσι, ο Άντερσον πραγματοποίησε την πιο παραγωγική του χρονιά στο ΝΒΑ με 7.9 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 2.7 ασίστ και 1.6 κλεψίματα σε 74 παιχνίδια στην κανονική διάρκεια, ενώ στα πλέι οφ μέτρησε 5.4 πόντους, 2.6 ριμπάουντ και 1.2 κλεψίματα κατά μέσο όρο. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.