Με άμυνα από “ατσάλι”, η ΑΕΚ υπέταξε τη Λιετκάμπελις (video)

H AEK παρά τις απουσίες στην περιφέρεια, καταθέτοντας ψυχή στα τελευταία λεπτά και χάρις στην καταπληκτική της άμυνα, επιβλήθηκε 65-59 της Λιετκάμπελις στο ΟΑΚΑ.

Η AEK παρά τις απουσίες στην περιφέρεια, καταθέτοντας ψυχή στα τελευταία λεπτά και χάρις στην καταπληκτική της άμυνα, επιβλήθηκε 65-59 της Λιετκάμπελις στο ΟΑΚΑ, επιτυγχάνοντας την πέμπτη της νίκη στον τρίτο όμιλο του Basketball Champions League.

Κορυφαίος ο Χάντερ ο οποίος είχε 28 πόντους, 9 ριμπάουντ, 1 ασίστ και κανένα λάθος σε λεπτά συμμετοχής.

Η Ένωση έχοντας συναίσθηση των απουσιών μπήκε στην αναμέτρηση με συγκέντρωση και κατάφερε να προηγηθεί με 8 πόντους 16-8 στο 7ο λεπτό του ματς. Οι παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο, δεν έκαναν ανάλογη δουλειά, με αποτέλεσμα γρήγορα οι Λιθουανοί να μπουν ξανά στο ματς και να κλείσουν το ημίχρονο στο ισόπαλο 31-31.

Χωρίς να έχει ρυθμό στην επίθεση, με τον Χάντερ μοναδικό σημείο αναφοράς, η άμυνα ήταν δεδομένο ότι θα κρίνει την αναμέτρηση. Η τρίτη περίοδος πέρασε με κανέναν από τους 2 αντιπάλους να μην μπορεί να ξεφύγει πάνω από 4 πόντους στο 47-51.

Τα σύννεφα στο ΟΑΚΑ άρχισαν να πυκνώνουν καθώς οι Λιθουανοί προηγήθηκαν 48-54, 8 λεπτά πριν το τέλος, αλλά κάπου εκεί η άμυνα της ΑΕΚ έγινε «ατσάλινη». Δέχτηκε μόλις 5 πόντους στο υπολοιπόμενο διάστημα, πέτυχε 17 κι έτσι πανηγύρισε ακόμη μια νίκη στη διοργάνωση. Το επί μέρους σκορ στο 4ο δεκάλεπτο ήταν 18-8.

Καταπληκτική δουλειά από τον Χάντερ, από κοντά και ο Λαρεντζάκης με 12 πόντους, 5 ριμπάουντ, 3 ασίστ.

Η ΑΕΚ τελείωσε το ματς με 31% εντός παιδιάς, αλλά η «καρδιά» που έδειξε στο τέλος έφερε τη σπουδαία, όπως εξελίχθηκε το ματς, νίκη.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.