Προχωράει σε αλλαγές ο Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ στην επικείμενη αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έμεινε ευχαριστημένος με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του στην αναμέτρηση με την ΜΠΑΤΕ και αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει η ομάδα του στις νίκες και να κάνει ένα ακόμα βήμα για την κατάκτηση του εφετινού πρωταθλήματος.

Η νίκη στην αναμέτρηση της Δευτέρας στη Λιβαδειά είναι “μονόδρομος” για τον “Δικέφαλο” του Βορρά, ο οποίος θέλει να διατηρήσει τη διαφορά των επτά βαθμών, που τον χωρίζει από τον δεύτερο Ατρόμητο. Παράλληλα, θα περιμένει και τυχόν “στραβοπάτημα” των Περιστεριωτών στο ΟΑΚΑ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, για να δει τη διαφορά τους να αυξάνεται ακόμα περισσότερο. 

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το ματς της Δευτέρας θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, με τον Λουτσέσκου να ανακοινώνει την αποστολή για το ματς της Λιβαδειάς. Οι Βιεϊρίνια και Πέλκας αναμένεται να μείνουν εκτός αποστολής από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ, λόγω των ενοχλήσεων που τους ταλαιπωρούν. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.