Η “μάχη” του ΟΑΚΑ κρίνει το μισό κύπελλο

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:00 live novasports.gr), στον ένα από τους δυο ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδος, με τον νικητή να παίρνει απευθείας την πρόκριση για τον τελικό του Ηρακλείου, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κύμη-ΠΑΟΚ (17:00 live novasports.gr).

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:00 live novasports.gr), στον ένα από τους δυο ημιτελικούς του κυπέλλου Ελλάδος, με τον νικητή να παίρνει απευθείας την πρόκριση για τον τελικό του Ηρακλείου, όπου θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Κύμη-ΠΑΟΚ (17:00 live novasports.gr). Ενημερωθείτε για την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Novasports.gr, σε σχολιασμό του Δημήτρη Καρύδα.

Αυτή θα είναι η τέταρτη εφετινή αναμέτρηση των δυο “αιωνίων” σε όλες τις διοργανώσεις και τρίτη στο ΟΑΚΑ. Οι “πράσινοι” μετρούν δυο νίκες, στις δυο προηγούμενες αναμετρήσεις στην έδρα τους για Euroleague και πρωτάθλημα, ενώ οι “ερυθρόλευκοι” είχαν επικρατήσει στο ματς του ΣΕΦ για την Euroleague. Οι δυο “μονομάχοι” προέρχονται από ήττες στην Euroleague, όμως και οι δυο βλέπουν το συγκεκριμένο ματς σαν μια ευκαιρία να τονώσουν την ψυχολογία τους, εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη. 

Συνολικά οι δυο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 25 φορές στο κύπελλο Ελλάδος, με τον Παναθηναϊκό να μετράει 18 νίκες και τον Ολυμπιακό επτά. Επίσης, οι δυο ομάδες έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους τέσσερις φορές σε ημιτελική φάση, με το “τριφύλλι” να μετράει τρεις προκρίσεις. Μάλιστα, οι “πράσινοι” μετρούν ένα σερί 6-0 επί του “αιωνίου” αντιπάλου στον θεσμό του κυπέλλου Ελλάδος. 

Ο Ρικ Πιτίνο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Νίκο Παππά και Ματ Λοτζέσκι, ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Κιθ Λάνγκφορντ στο συγκεκριμένο ματς. Από την άλλη πλευρά, ο Ντέιβιντ Μπλατ θα έχει στη διάθεσή του τον Μπριάντε Ουέμπερ, ο οποίος αντικατέστησε τον Άξελ Τουπάν στο ρόστερ των “ερυθρολεύκων” στις εγχώριες διοργανώσεις. Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Αναστόπουλος, Παναγιώτου και Μάνος. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.