Αταμάν: “Ομάδα κορυφαίου επιπέδου ο Ολυμπιακός”

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη και ο προπονητής της Τουρκικής ομάδας χαρακτηρίζει τους ερυθρόλευκους ομάδα κορυφαίου επιπέδου.

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στην Κωνσταντινούπολη την Αναντολού Εφές στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Γιούρολιγκ με μοναδικό στόχο τη νίκη. 

Η Αναντολού βρίσκεται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση με τους «ερυθρόλευκους», τον Ντέβιντ Μπλατ αλλά και την εμπειρία που έχει η ομάδα του Πειραιά.

 «Προερχόμαστε από τη συμμετοχή μας στο Κυπέλλο Τουρκίας. Ήταν μια δύσκολη διαδικασία για εμάς, τόσο σε σωματικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο. Οι Μίτσιτς και Μοερμάν αναρρώνουν από τους τραυματισμούς τους, ενώ κάποιοι παίκτες μας, έχουν υποχρεώσεις με τις εθνικές  τους ομάδες. Δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε πλήρεις την προετοιμασία μας όμως έχουμε μπροστά μας το πιο σημαντικό σημείο της σεζόν στην Γιούρολιγκ. Κάθε παιχνίδι που απομένει είναι τελικός. Ο Ολυμπιακός είναι μια έμπειρη ομάδα κορυφαίου επιπέδου. Σέβομαι πολύ τον Ντέιβιντ Μπλατ και ο Ολυμπιακός είναι ξεκάθαρα αντίπαλός μας στη μάχη για το καλύτερο πλασάρισμα στα πλέιοφ. Ηττηθήκαμε  στο παιχνίδι στην Αθήνα πριν από δυο μήνες και τώρα πρέπει να κερδίσουμε έχοντας τη στήριξη του κόσμου μας».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.