Βαλβέρδε: “Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα”

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, παρά τη διαφορά των δώδεκα βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στους παίκτες του, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα, παρά τη διαφορά των δώδεκα βαθμών από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός των “μπλαουγκράνα” δήλωσε μετά τη νίκη 1-0 της ομάδας του στο “Σαντιάγκο Μπερανμπέου”, πως δεν πρέπει να ξεγράφει κανείς την Ατλέτικο Μαδρίτης και πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ικανή να κάνει σερί νικών και να εκμεταλλευτεί τυχόν “στραβοπατήματα” των Καταλανών. 

Αρχικά, ο Βαλβέρδε δήλωσε: “Υπάρχει ακόμη πολύς δρόμος στο πρωτάθλημα. Η Ρεάλ είναι ικανή να κάνει ένα μεγάλο σερί νικών και μην ξεχνάμε την Ατλέτικο. Θα είναι ανόητο να σκεφτούμε ότι κατακτήσαμε ήδη τον τίτλο. Αν το κάνεις αυτό, τότε αρχίζεις να χάνεις”.

Στη συνέχεια, ο προπονητής των “μπλαουγκράνα” υπογράμμισε: “Ήταν ένα δύσκολο ματς. Οι ευκαιρίες μας ήταν πιο ξεκάθαρες από αυτές της Ρεάλ, όμως δεν πετύχαμε το δεύτερο γκολ και κινδυνεύσαμε. Σε κάποια διαστήματα χρειάστηκε να αμυνθούμε, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε”.

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον Μέσι: “Ο Λέο είναι εξωγήινος, κάθε φορά που ακουμπά την μπάλα κάτι ξεχωριστό συμβαίνει. Έκανε μεγάλη προσπάθεια, όπως και όλοι οι παίκτες». 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.