Ιτούδης: “Στο τέλος κάναμε αρκετά λάθη” (video)

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό πως η ΤΣΣΚΑ ήλεγχε το ματς αλλά στο τέλος έκανε αρκετά λάθη μαζεμένα.

Ο Δημήτρης Ιτούδης ανέφερε μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό πως η ΤΣΣΚΑ ήλεγχε το ματς αλλά στο τέλος έκανε αρκετά λάθη μαζεμένα. 

Αναλυτικά:

“Δεν είναι μόνο το τελευταίο σουτ. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε να είναι διαφορετικό το αποτέλεσμα, ελέγχαμε το παιχνίδι, έγιναν πολλά στα τελευταία λεπτά. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη ηρεμία ψυχολογική και ισορροπία. Ο Νίκος έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θέλαμε να τον στείλουμε στις βολές. 

Εμείς πάντα προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Πέρυσι, τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος ήμασταν πρώτοι αλλά κάναμε δύο στα τρία, ξέρουμε τι πρεσβεύουμε σαν σύλλογος. Κανείς δεν μπορεί να είναι ευχαριστημένος από την ήττα, εμείς όταν χάνουμε γίνεται στα τελευταία λεπτά, αυτό μας έχει δείξει η ιστορία. 

Λιγότερη σημασία έχουν τα ρεκόρ. Αυτά έχουν όνομα και επίθετο και αυτό λέγεται ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Υπάρχουν παίκτες όπως ο Καούν, ο Κιριλένκο, ο Χριάπα, αλλά και οι τωρινοί Τεόντοσιτς, Χίγκινς, Κουρμπάνοφ, όλοι έχουν βοηθήσει για να είναι η ομάδα σε αυτό το επίπεδο”. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.