Υπογράφει στον Ολυμπιακό ο Κάιπερς

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ουγκο Κάιπερς στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να παραχωρείται την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα.

Λεπτομέρειες απομένουν για την ολοκλήρωση της μετεγγραφής του Ουγκο Κάιπερς στον Ολυμπιακό, με τον παίκτη να παραχωρείται την επόμενη αγωνιστική περίοδο με τη μορφή δανεισμού σε άλλη ομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι “ερυθρόλευκοι” έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον Βέλγο ποδοσφαιριστή και το μόνο που απομένει είναι να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες, για να τελειώσει και τυπικά το θέμα. Ο 22χρονος παίκτης μένει ελεύθερος από τον Εργοτέλη και μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει, σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα.

Η “Hetlaatste Nieuws” φιλοξενεί δηλώσεις του παίκτη, ο οποίος είχε βρεθεί κοντά στην ΑΕΚ, όμως ο ίδιος είχε αποφασίσει να μη συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση. Ο Κάιπερς τόνισε: “Από τον Εργοτέλη μου είπαν ότι δεν θα με άφηναν παίξω φέτος, αν δεν ανανέωνα το συμβόλαιό μου. Είχα προσφορές και το περασμένο καλοκαίρι και το χειμώνα, αλλά ο Εργοτέλης με μπλόκαρε όλη τη σεζόν. Δεν πρόκειται να πω ότι μπορώ άμεσα να γίνω βασικός σε μία ομάδα Α’ κατηγορίας στο Βέλγιο. Και έχω μία μικρή προτίμηση να συνεχίσω στην Ελλάδα. Στο Βέλγιο είμαι ένας νεαρός παίκτης, που δεν έπιασε στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ στην Ελλάδα το στάτους μου είναι ενός κορυφαίου σκόρερ στη Β’ κατηγορία. Μετά από έναν χρόνο δεν με ξέχασαν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.