Νέες Ταινίες: Η Εβδομάδα των σπουδαίων Ελλήνων

Μία εξαιρετική νέα Κινηματογραφική Εβδομάδα, βρίσκεται προ των πυλών, με εννέα καινούργιες ταινίες να κυκλοφορούν στις Αίθουσες, πολλές εκ των οποίων συνιστούν μία αξιόπιστη επιλογή. Τις εντυπώσεις κερδίζουν δύο ελληνικές δημιουργίες το ντοκιμαντέρ για τον Μανώλη Γλέζο, ο «Τελευταίος Παρτιζάνος» του Ανδρέα Χατζηπατέρα και η ταινία του Αστέρη Κούτουλα, «Ταξιδεύοντας με τον Μίκη». ...

Μία εξαιρετική νέα Κινηματογραφική Εβδομάδα, βρίσκεται προ των πυλών, με εννέα καινούργιες ταινίες να κυκλοφορούν στις Αίθουσες, πολλές εκ των οποίων συνιστούν μία αξιόπιστη επιλογή. Τις εντυπώσεις κερδίζουν δύο ελληνικές δημιουργίες το ντοκιμαντέρ για τον Μανώλη Γλέζο, ο «Τελευταίος Παρτιζάνος» του Ανδρέα Χατζηπατέρα και η ταινία του Αστέρη Κούτουλα, «Ταξιδεύοντας με τον Μίκη».

Κυκλοφορούν επίσης: Ο αξιόλογος «Ψυχρός Πόλεμος» του Πάβελ Παβλικόφσκι, που αποτελεί την πρόταση της Πολωνίας για το Ξενόγλωσσο Όσκαρ, το «Τυφλό Σημείο» του Κάρλος Λόπεζ, με φόντο την αστυνομική βία και τα επίκαιρα ζητήματα του ρατσισμού, η «Διαπαιδαγώγηση της Κάμερον Ποστ», με την εξαιρετική Κλόε Γκρέις Μόριτζ, ενώ λόγω των ημερών (Halloween), κυκλοφορούν και δύο θρίλερ: η Τζέιμι Λι Κέρτις επιστρέφει στη «Νύχτα με τις Μάσκες», ενώ ο αιματοβαμμένος Νίκολας Κέιτζ, διψά για εκδίκηση, στο «Mandy» του Πάνου Κοσμάτου. Αναλυτικά:

«Ψυχρός Πόλεμος» (Cold War / Zimna Wojna – 2018) του Πάβελ Παβλικόφσκι (Πολωνία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο)

H ταινία παρακολουθεί την παθιασμένη ερωτική ιστορία δύο εντελώς διαφορετικών ανθρώπων, με φόντο τον Ψυχρό Πόλεμο στην Πολωνία, το Βερολίνο, τη Γιουγκοσλαβία και το Παρίσι. Ένας άντρας και μια γυναίκα γνωρίζονται στα συντρίμμια της μεταπολεμικής Πολωνίας. Παγιδεύονται σε έναν μοιραίο έρωτα που τους καταδικάζει να βρίσκονται δεμένοι ο ένας με τον άλλον. Οι πολιτικές συνθήκες, τα ελαττώματα τους, αλλά και μια σειρά από ατυχείς συγκυρίες τους χωρίζουν και τους ενώνουν σ’ έναν έρωτα διαχρονικά αδύνατο.

Διαβάστε όλο το θέμα στο TVXS.gr


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.